bongo789 163 #1 Публикувано 16 Март, 2017 ЦРВ-ТО Е 1997, взех го с нормален черен ключ и червен, затрих черния, и сега естествено с червения не пали.Могат ли само по червения, без колата да се води на ключар, да ми нарежат и обучат нов ? Благодаря. Ако някой в Пловдив или София го е правил, да драсне къде, Бултрако май не е опция... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 16 Март, 2017 Най-голямата грешка е пробата с червения. Нарязване няма проблем , но после обучаване, не се знае дали ще продължи процедурата, след като си въртял с червения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #3 Отговорено 16 Март, 2017 Червения жената го е въртяла и преди, и след това, не съм имал проблеми да запаля с нормалния, не разбрах антиката трябва ли да присъства при ключаря или отивам с червения, и пари... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #4 Отговорено 16 Март, 2017 Скоро вадих още един ключ на единия сивик (6-та хеч '99). Та, доколкото разбрах, ключарят вкара колата в режим да си забрави всички ключове (разбирай чипове) и после добави на чисто оригиналния, както и дубликата към паметта. Понеже предполагам и ЦРВ 1-ген е на този принцип, ще ти трябва и червения ключ (за да се нареже по него) и колата, (за да си запамети ключовете). Ако искаш координати на ключаря, (Дианабад), драсни едно лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #5 Отговорено 16 Март, 2017 То тва вече е филм, колата е в Панагюрище, репатраци, ключари ! Благодаря, утре ще звъня тук там, да видя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #6 Отговорено 17 Март, 2017 (Редактирано) Отиваш при ключар . Прави ти по чевеният същият ключ, с място за чип. Слага вътре една Ампула или чип, който трябва да е, MEGAMOS ( ID13 ) . После, с процедурата по добавяне на ключ, с червения се програмира , палиш и даваш газ по барите. Забравих да добавя , макар и да имаш червения, трябва уред, с който да се програмира. Редактирано 20 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #7 Отговорено 17 Март, 2017 Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #8 Отговорено 22 Март, 2017 И какво стана? Има ли развитие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #9 Отговорено 22 Март, 2017 Червения , мисля че е само за вратите да си отключиш ,няма чип в него , следователно не може от него да се обучи нов . С него затова не можеш да запалиш колата . Аз, като взех колата, питах ключари и ми казаха 100лв за нов ключ с чип , нямах парите тогава и не го направих. Все се каня да направя, ама на , при изгубен ключ ми обясниха , че е много сложна процедурата и да си приготвя 300-400 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #10 Отговорено 22 Март, 2017 borko , редактирай това, за да изглежда, че си го написал след 22:00 . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове