slavov87 0 #1 Публикувано 3 Март, 2017 Здравейте, колеги, наясно съм с визуалните разлики на двете коли, интересува ме технически има ли нещо подобрено по моторите, някакви допълнения има ли? Общо взето какво е различно и има ли разлики по моторите на двете коли - за предпочитане ли е фейслифт моделът или общо взето само заради годината само? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #2 Отговорено 3 Март, 2017 K20A6 е двигателят на акорда пре фейс, K20Z2 е на след фейса . При К24 е еднакъв, това е според индекса на двигателя от завода производител. От към автоматичните скорости разликата казано най- просто, освен визуалната в лоста, е от небето до земята . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3 Отговорено 3 Март, 2017 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93137 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bullyboybg 11 #4 Отговорено 3 Март, 2017 "От към автоматичните скорости разликата казано най- просто освен визуалната в лоста е от небето до земята ." Това как да го разбираме? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #5 Отговорено 3 Март, 2017 С търсачката . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 3 Март, 2017 K20A6 е двигателят на акорда пре фейс, K20Z2 е на след фейса . При К24 е еднакъв това е според индекса на двигателя от завода производител. От към автоматичните скорости разликата казано най- просто освен визуалната в лоста е от небето до земята . Друга разлика освен в предавателните числа не съм намерил. Ти нещо друго, освен това можеш ли да изложиш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavov87 0 #7 Отговорено 4 Март, 2017 Извинявам се, по-скоро аз не съм си задал правилно въпроса. Питането е конкретно за 2.4 мотора - дали има технически разлики и подобрения преди и след фейслифта по мотора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavov87 0 #8 Отговорено 8 Март, 2017 Ta, 2.4 мотора - дали има технически разлики и подобрения преди и след фейслифта по двигателя? Фейслифта превъзхожда ли го с друго, освен с годината на производство? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #9 Отговорено 8 Март, 2017 Според това, което аз знам, нямат разлика. Може би ECU, както се спомена АТ и вече екстри, и визия. Двигателят за мен е същия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavov87 0 #10 Отговорено 10 Март, 2017 Ако може малко повече информация за разликите в автомата - какво точно се има в предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове