_pileto_ 44 #1 Публикувано 4 Февруари, 2017 Здравейте колеги. Вече карам американски акорд, модел 2008-ма и живо ме интересува, дали може да се "побългарят" неща? Като показвана температура (от фаренхайт в целзии), пробег от мили в км и радиостанциите да не прескачат четните Mhz. Благодарности на откликналите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 175 #2 Отговорено 4 Февруари, 2017 Не мисля, че е възможно. Ако някой не е съгласен с моето мнение, нека да каже как точно става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #3 Отговорено 4 Февруари, 2017 Свиквай, карам си на 70 по фаренхайт и не моа да слушам Витоша... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
_pileto_ 44 #4 Отговорено 4 Февруари, 2017 Хаха :-) . Свиквам.... С хубавото лесно се свиква ;-). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6009 #5 Отговорено 9 Февруари, 2017 Ами, честито за хубавото, пък другото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danielangelov 3 #6 Отговорено 8 Септември, 2017 Колеги, и аз съм се насочил на там Има ли разлики в частите? (окачване / скорости / двигател / поддръжка). Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #7 Отговорено 8 Септември, 2017 Еми на купетата от 2003 до 2005 и 2006-2008 се монтира 3 литра v6, така че от към части там ще е различно. Ако пък си вземеш акурата която е близка до акорд 7ма всичко би трябвало да пасне стига да си вземеш с 2.4 двигател. Или не знам. Имаше една черна в мобиле, която не е добра ( по сблъсък).И все пак, вземи си американската и ще си доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове