e.manolov 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2016 Здравейте, колеги,предстои ми да направя реглаж на клапани. Някакви мнения за добри майстори в София, които биха извършили тази услуга и ориентировъчна цена ако може да ми дадете.Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #2 Отговорено 29 Декември, 2016 40лв. Правил съм го сам преди но сега мисля че ще си платя. Лесно е и не се изискват някакви хонда-гуру умения. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kraspar 0 #3 Отговорено 19 Март Ако не е проблем може ли малко инфо моля. На колко км е препоръчително да се прави реглаж колата е на газ? Може ли за препоръка на сервиз или не изисква кой знае какви умения и всеки техник може да ги направи успешно. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_ks 13 #4 Отговорено 20 Март Аз карам на газ същият мотор и на 20000 км. пратя реглаж на клапаните. Изпратено от моят M2007J3SG с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #5 Отговорено 21 Март НА бензин макс 40 к километри, на газ на половината! За този мотор на бензин, за газ не знам: 0,2 входящ, 0,25 изходящ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kraspar 0 #6 Отговорено 22 Март Благодаря ви. Препоръка за сервиз в София? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #7 Отговорено 25 Март купуваш едни пластини за 10 кинта и въртиш вала да не е на гърбица клапана -пише го в сървис менюала как става ,проверяваш 2 пъти след това пак междините и караш -правил съм 3 пъти реглаж на моята до преди основния ремонт ,няма проблеми никакви . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове