Petar Dolapchiev 0 #1 Публикувано 15 Декември, 2016 Здравейте, От една седмица съм собственик на Honda Hr-v, очакваме дете и е време за семеен автомобил... Прекрасно изглежда колицата, но е с потрошена лава полуоска и е заварена идиотски... Грешката бе че не видях този сериозен проблем преди да я платя и да подпиша цялата документация(не ме питайте защо така съм направил, късно е). Ако някои съумее да помогне по този въпрос, ще бъде крайно благодарен, много ми харесва колата и искам да я стегна до последния детайл и да си я караме дълго време. От гр. Варна съм, търсил съм цял ден - не успех, прерових нета - същото. Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 15 Декември, 2016 Ако си търсил по магазините е нормално да не си намерил. Никой не държи такива неща на склад. Търси втора употреба от морга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar Dolapchiev 0 #3 Отговорено 15 Декември, 2016 Търсих навсякъде, остана ми само една морга да проверя утре и съм капут с опциите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 15 Декември, 2016 Е ако няма около Варна, въпреки че съм почти сигурен че в моргата във Виница има, може да разгледаш Карса и мобиле.бг. ХРВ-та на части има на много места. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vassilp 12 #5 Отговорено 15 Декември, 2016 Пробвай в ARISA PARTS София- Станимир 0879 466444 . Специализиран е във внос на хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar Dolapchiev 0 #6 Отговорено 15 Декември, 2016 Благодаря за идеите и съветите, ще ви кажа ако имам успех Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 17 Декември, 2016 Бъзикате ли се, има Харви на части по моргите? Че аз не можах да открия нито едно ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #8 Отговорено 19 Декември, 2016 Преместих темата в правилният раздел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar Dolapchiev 0 #9 Отговорено 19 Декември, 2016 Продължавам търсенето, прецакаха ме с една полуоска(не можели да я извадят)... И да, има много Hr-v та по моргите и все нямат това, което ти трябва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar Dolapchiev 0 #10 Отговорено 20 Декември, 2016 Пробвай в ARISA PARTS София- Станимир 0879 466444 . Специализиран е във внос на хонди Днес се обадих и ми потвърдиха че имат и ми я пращат, остава да видим дали са коректни. Благодаря за контакта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar Dolapchiev 0 #11 Отговорено 21 Декември, 2016 Полуоската е вече при мен, благодаря на всички за помощта. Най-вече благодаря на vassilp за контакта ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vassilp 12 #12 Отговорено 21 Декември, 2016 Радвам се за теб колега. Безаварийно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaylokolev30 0 #13 Отговорено 12 Април, 2017 Моята история в момента е абсолютно същата, само че без щастлив край.За момента, в България, не мога да намеря.Обадих се на Станимир, човека беше много отзивчив, но за жалост има само дясна, къса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Insolense 0 #14 Отговорено 1 Август, 2017 И на мен ми се случи преди няколко години. Моята имаше нещо като баланс ( или незнам как да го нарека ) малка дупчица около 4-5мм и в нея имаше нещо като метална заварка... и точно от там се скъса. Намерих 2-ра ръка от една морга в Сливен, в доста прилично състояние (дори бих казал почти нова). Братя Енчеви, мисля че беше. Имат и представителство и в Бургас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #15 Отговорено 1 Август, 2017 Динамичен демпфер се казва.Ако видите ,че е закъсана гумата до скобата ,режете и махайте.След това се поръчва нов демпфер и при обслужване заради някой маншон се боядисва полуоската и се нанизва новия демпфер.В ръководството е указано всичко как се прави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
apinni 7 #16 Отговорено 18 Ноември, 2018 Колеги помагайте!!!Много Хонди на части а предна лява полуоска никъде!!!Ще съм благодарен на всякъква помощ!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове