Бате Генчо 0 #1 Публикувано 14 Декември, 2016 (Редактирано) Имам Jazz от вчера! Как се настройва часовника? И как се нулира временния километраж? Ако някой може - моля да ми помогне! Редактирано 2 Февруари, 2018 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #2 Отговорено 14 Декември, 2016 Натисни и задръж лостчето, което се намира на таблото. С него по принцип "превърташ" различните показания на малкото екранче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rummis 0 #3 Отговорено 25 Януари, 2017 От опциите за радиото, само не помня точно коя - изтегли си упътването за хонда от интернет, там го пише. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanax 87 #4 Отговорено 25 Януари, 2017 На радиото имаш бутон Clock, натискаш, задържаш и после с бутони 1 и 2 си настройваш часа и минутите, след което пак натискаш Clock. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simeonpor 8 #5 Отговорено 26 Януари, 2018 Здравейте, скоро купих на жена ми Джаз. Но ми възникват два въпроса. Колата е 2005г. с климатроник. Как се настройва часовникът ,четох че имало бутон clock на таблото, но аз не намирам такова. И още една молба. Някой може ли да си снима таблото, за да видя какво свети в колата при включени светлини. Мисля, че имам изгорели крушки. Благодаря ви за помощта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simeonpor 8 #6 Отговорено 27 Януари, 2018 Добре , колеги никой ли няма с джаз и да си е настройвал часовника, или аз съм идиот и не разбирам как . Явно с Джаз сме малцинство и никой не знае как се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RustyGun 6 #7 Отговорено 28 Януари, 2018 Здравей, В горният десен ъгъл над радиото имаш два бели бутона. Под най-десния пише CLOCK. Натискаш и задържаш докато не изписука и започне да ти премигва часовника на дисплея. След това го настройваш с бутоните 1, 2 като или задържаш, или ги натискаш еднократно. Когато въведеш желаното показание отново натискаш еднократно CLOCK. С това си готов. Таблото може да е с намалена осветеност. От врътката между скоростомера и нивомера на резервоара чрез завъртане надясно при включени габарити или къси светлини ще се усили осветеността. Съответно наляво ще се намали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simeonpor 8 #8 Отговорено 31 Януари, 2018 Благодаря, но вече се справих. Има само една разлика, колега така се наглася когато е с климатик. Когато е с климатроник е малко по- различно. Няма копче clock.Има символ за нагласяне на звука. Той се задържа докато изпиюка след това с бутони 4 и 5 на които пише H и R се наглася. Но все пак благодаря само ти се отзова. Другия ми въпрос не беше за осветеност, а какво точно свети. Кой копчета точно, и как се разглобява панела на климатроника, но мисля , че и това ще направя и ще пиша за колегите които се интересуват. Иначе за колата само адмирации, взех я за жената, но от както съм я взел не съм се качвал на Акорда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове