Jump to content

rummis

Фен
 • Мнения

  9
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно rummis

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda Jazz
 • Пол
  Женски
 • Място
  София

Последни посетители

41 профилни разглеждания
 1. AUX

  Здравейте, все пак няма да се справя сама, така че, ако някой знае, къде биха могли да ми свършат тази услуга?
 2. Здравейте, бихте ли ми казали, ако реша да си монтирам допълнителни дневни светлини, къде могат да ми свършат тази услуга и горе-долу колко струва?
 3. Здравейте, и на моята Хонда това ми направи впечатление. Хондата ми е Джаз 2005, 1,4 двигател. Освен това при тръгване ми струва, че бавно набира, т.е ако трябва бързо да се изнеса, например от завой, си е проблем. Иначе върви нормално. Преди нея карах Фиат Браво 2001 с двигател 1,2 и никога не ми се е налагало да дърпам ръчна на наклон. Ускоряваше достатъчно бързо, за да не създавам предпоставки за ПТП. Така че и аз се чудя, дали това при хондата е нормално?
 4. AUX

  Благодаря ти!
 5. AUX

  Здравейте, а някой може ли да ми каже как да си отворя капачката на AUX- а. Пробвах как ли не - не мърда.
 6. Имам 2 проблема

  От опциите за радиото, само не помня точно коя - изтегли си упътването за хонда от интернет, там го пише.
 7. ABS Хонда Джаз 2004

  При мен лампата на ABS не светва при стартиране на мотора, всички други светват без тази. Това значи ли, е не работи ABS-а ?
 8. Здравейте, от 2-3 дни карам Хонда Джаз - 2005 г. и няколко пъти забелязвам, че като я запаля, стрелката за горивото не мърда - остава си там долу. Като я угася и запаля пак, се оправя. Случвало ли се е на някого и на какво може да се дължи? Съответно, как може се оправи?
 9. Здравейте, и аз си купих онзи ден Хонда Джаз 2005 г., 1,4. Моята не завива тръдно, но ми направи впечатление, че при скорост около и над 50 км/ч волана се вдървява и е труден за движене. В същото време, когато го завъртя, /тъй като колата "бие" малко в ляво/ движението става рязко и изместването на колата не е плавно, а е доста осезаемо.
×