Николай Димитров 8 #1 Публикувано 4 Декември, 2016 Здравейте,колеги!Вчера усетих съединителя си,че е много мек и хода му беше много малък.Тръгнах да се прибирам към вкъщи и по пътя усетих че с всяко следващо натискане на педала,той става все по-мек а хода му все по-къс...едвам се прибрах и на всичкото отгоре като паркирах пред блока неможах да изключа от скорост и колата в момента е оставена на задна.Преди малко слизах пред блока да проверя какво е положението и вече съединителя грам не ме отразява,педала хлътва и после се връща много бавно.Според вас дали ще е само помпата или целия съединител може да е заминал...Става въпрос за Сивик 6та Д14А4.Ще съм много благодарен ако дадете съвети/мнения,колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 285 #2 Отговорено 4 Декември, 2016 Долей спирачна течност в него и напомпай повече! Вероятно горната помпа заминава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #3 Отговорено 4 Декември, 2016 Колеги оказа се моя грешката...Нивото на течността в казанчето е било много ниско и сега от студа течността се е свила и е паднала под минимума.Проблема се реши с доливане и обезвъздушаване на системата.На пръв поглед нямаше никакви течове,но сега ще следя изкъсо течността.Ако почне да намаля ще търся проблема в някоя от помпите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 4 Декември, 2016 обикновенно теча е в горната(тази на педала) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #5 Отговорено 4 Декември, 2016 Колега АМД,сега няма теч поне видимо..ще следя изкъсо казанчето и ако вземе да намалява течността ще търся проблема в някоя от помпите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #6 Отговорено 5 Декември, 2016 При мен, дотса по амортизирана, се оказа долната помпа. Забелязах, че има разлики във фабрично монтираните помпи на сивиците преди и след 98г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове