pnm___ 0 #1 Публикувано 27 Ноември, 2016 Здравейте. Имам теч от водния радиатор. Хонда ЦР-В 1998 г. автоматик. Търсих части в интернет, но ми се струват само китайски. Някой сменявал ли е радиатор и с какъв? Откъде мога да си купя оригинален? Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 28 Ноември, 2016 Оригинален от Бултрако - но няма да ти хареса цената. Виж аналог - примерно Nissens. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 28 Ноември, 2016 Аз мисля, че съм с такъв от 1 година. За Сега проблеми съм нямал. Направих промивка и налях червен антифриз някакъв немски . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pnm___ 0 #4 Отговорено 28 Ноември, 2016 И аз се насочих към Nissens, но след това прочетох много отчайващи коментари. Чудя се дали някой го е направил от алуминии !? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eselsmid 18 #5 Отговорено 28 Ноември, 2016 (Редактирано) Ами то други няма (освен изработени от алуминий).Просто трябва правилния антифриз. Редактирано 28 Ноември, 2016 от eselsmid Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kangaroo 0 #6 Отговорено 29 Ноември, 2016 Купих преди 3 години, нов ,беше около 130 лв.. Не съм имал проблеми,Сменява се бързо,лесно, - не са нужни специални инструменти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 4 Декември, 2016 7 години съм с нисенс, не знам какво по добро може от това Погледни за Ава но цената на нисенса беше чудна. Сипваш свестен антифриз и няма да имаш проблеми с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berberian 8 #8 Отговорено 21 Декември, 2016 Колеги, какво означава свестен антифриз, че пазара е залят с всякакви модели и цветове? Няма ли някакви спецификация, като при маслото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове