drakula 18 #1 Публикувано 22 Ноември, 2016 Здравейте, знаещи газаджии. Преди 4 години си сложих газов инжекцион с изпарител Томасето. Трябва ли и кога да се сменят мембраните. Не разбирам нищо, затова питам знаещите. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #2 Отговорено 23 Ноември, 2016 Поне Markony не знае ли?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 23 Ноември, 2016 Не знае.Не ги ползвам.Колегата-комшия каза ,че издържат от 2 до 5 години.В зависимост от настроението на турчина дето ги сглобява.Ама и колегата не разбира кой-знае колко много,така ,че нямам мнение... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #4 Отговорено 23 Ноември, 2016 Ако изпарителят работи коректно не виждам смисъл да сменяш. Не знам какъв тип е изпарителя на Томасето, но от време на време може да помирисваш и казанчето на антифриз, често при някои изпарители като тръгне мембрана вкарва малко газ в охладителната система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #5 Отговорено 24 Ноември, 2016 Благодаря и на двамата . Все пак научих нещо. Станаха 4 години откакто съм го сложил и ще мисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове