Guest dido_dimov #81 Отговорено 9 Април, 2007 Свалих снимките, ще ги намаля малко и ги качвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov #82 Отговорено 9 Април, 2007 (Редактирано) Снимките от срещата. Незнам защо на предния пост нямах бутон за редактиране ... Редактирано 9 Април, 2007 от dido_dimov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #83 Отговорено 9 Април, 2007 Снимките от срещата. Незнам защо на предния пост нямах бутон за редактиране ... Ей хубаво се получи А за редакцията на поста ти е истекло времето в което можеш да правиш промени по него и затова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #84 Отговорено 10 Април, 2007 Убави дзверове бреййй!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #85 Отговорено 10 Април, 2007 (Редактирано) я да си признае кой си е лафил с бащата на една чешма в Пиргово бащата е със синьо Митсубиши Лансер с пловдивска регистрация и се е заговорил с момче с 5г. май сива е била ... даже ме е поканил на срещата Редактирано 10 Април, 2007 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #86 Отговорено 10 Април, 2007 аз бях признавам си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #87 Отговорено 10 Април, 2007 надявам се, че не те е уплашил той е разговорлив предполагам е прехвалил митсуто дет кара много е горд с него ... днеска се сети и ми каза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hEka #88 Отговорено 10 Април, 2007 (Редактирано) да и той само тва ми повтаря ... ми ко да направя радвам й се пък и карането в обороти не мисля, че е юркане ... па и на сичко отгоре все още й свиквам ... той си пада малко педантичен и е от хората дет ако не караш както иска почва да вика... за тва кат сме двамата той кара... все пак всеки има различни навици.... абе чешит си е ама да си призная наистина разбира много от коли. Аз като я зех имаше да се сменят тампоните отзад на носачите... той самичък ги е свалил заедно с целите носачи и всичките тампони сам ги смени... без да е барал хонда до сега и арзни други дребни такива нещица ми оправи също.... за тва си го слушам аз Редактирано 10 Април, 2007 от hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #89 Отговорено 10 Април, 2007 (Редактирано) Еееееееее, супер сте, много съжалявам че не бях в Русе , трябваше да навестя родата, невероятна среща и снимки, голяма сбирка е била, ама бързо сте отпрашили от кулата, аверчето е закъснял , искаше и той да оплакне очи, нищо, следващия път, като гледам няма да чакаме дълго Страшни колици сме имали в града!! Евала! Редактирано 10 Април, 2007 от gothic_fan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6024 #90 Отговорено 11 Април, 2007 Ето още Снимки от срещата в Русе ))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat'koko 0 #91 Отговорено 11 Април, 2007 Мноооооооооооооого яко. Напраево ме е яд,че не можах да дойда. Какво става чува ли се нещо за следващата среща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #92 Отговорено 11 Април, 2007 (Редактирано) Хубави ма6ини Евала на русенските ХОНДА-джий Редактирано 11 Април, 2007 от Salamander Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове