pando 12 #1 Публикувано 31 Октомври, 2016 Здравейте колеги , бихте ли ми казали къде пише кода на боята?На колегите от Варна , бихте ли ми препоръчали къде да ми направят малко боя?Поздрави на всички! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 31 Октомври, 2016 Виж при шофьорската врата: http://farm3.static.flickr.com/2441/3746182470_26771b419f.jpg В краен случай при пасажерската или на металната плочка дето го пише VIN-a, теглото и другите, теглото и др. работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #3 Отговорено 31 Октомври, 2016 Ако имаш инфо за боята, отиди на пазарчето срещу търговски комплекс "Ян Палах". Има едно представителство на KARCHER, в съседната барака могат да ти забъркат боя, ако не се лъжа дори и флакон могат да напълнят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #4 Отговорено 1 Ноември, 2016 Благодаря ви колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #5 Отговорено 1 Ноември, 2016 Колеги , извинявайте , на вратата не пише код за боята , а на табелката не мога да разбера кое може да е код за боята , ако може да уточните! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #6 Отговорено 1 Ноември, 2016 Заповядай 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #7 Отговорено 2 Ноември, 2016 Благодаря ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове