Д.Методиев 8 #1 Публикувано 9 Февруари, 2016 За да не отварям нова тема ще пиша тук. Искам да направя същата интервенция само че за англичанка. Някой може ли да ме упъти как се случва тази магийка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nStoyanov 1 #2 Отговорено 9 Февруари, 2016 И аз като колегата по-горе имам желанието да си сменя крушките на англичанката. Има ли някой тук който е правил тази интервенция да сподели опит? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #3 Отговорено 28 Октомври, 2016 И аз да се включа в спама за същата процедура, само че англичанка след фейслифта. Ако някой е сменял и има желание, хубаво е да сподели.Това което аз знам, поне по думите на шефчето в Юбико, е че се маха цялата централна конзола, било много разправия и т.н.Дано е пресолил манджата, просто защото тогава е искал да ме отсвири Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1484 #4 Отговорено 28 Октомври, 2016 Тук отварям нова тема за всички (брек)си(т)вици, които търсят отговор на въпроса как да стигнат до крушките на централната си конзола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1548 #5 Отговорено 28 Октомври, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=72550 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове