Jump to content

nStoyanov

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно nStoyanov

  • Ранг
    The Power of Dreams
  • Рожден ден 7.11.1993

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 2.0i TD (MB7)
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Haskovo

Contact Methods

  • Website URL
    http://nstoyanov.eu/

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги има ли някаква инструкция как се подменя изпарител на този модел, търсих в интернет, но нищо не излиза. Трябва ли да се сваля цялото табло или има и по лесен начин?
  2. https://www.autopower.bg/дръжки-за-врати-honda-civic-6-fastback-ma-2.0-i-td-mb7-d7276c527.html Аз съм взимал от тук, дръжките пасват идеално на англичанка след фейса... но предполагам, че и преди фейса пак, защото се съмнявам да имат някаква разлика.
  3. Имах подобен проблем, когато сваляхме скоростна кутия за смяна на съединител сме скъсали едно от кабелчетата които отиват в куплунга, от там имах проблем с километража, постоянно скачаше стрелката за километрите, след подмяна се оправи проблема.
  4. По принцип може да се свали и цялото огледало, трябва да се махне кората на вратата от вътре, там е кабела за електромоторчето и пластмасата да се издърпа рязко. Под нея има 3 винта, развиват се и цялото огледало се сваля. Не е много голяма философия, аз дето по принцип не обичам да пипам където не ми е работа, успях да го сваля без проблем.
  5. Точно така се получаваше колега. Проблема беше в ролката, старата ролка която изкарах беше някаква пластмасова, изкарах я на 2 отделни парчета. Смених с нова метална, дано да няма проблем отново! Темата е приключена, благодаря за коментарите!
  6. Еми като го хвана с ръката мога да го мърдам надолу нагоре доста лесно, не е опънат напълно както трябва да е според мен де. Мога да го изкарам без напан от горната ролка. Най-вероятно на този обтегач му се е скъсала пружината.
  7. Забравих да отбележа, че на място при загасен двигател волана се върти нормално. Без проблем го навивам от едната до другата страна. Най-вероятно има обтегач за смяна, но питах за мнение все пак, че съм "пишман майстор".
  8. Здравейте колеги, карам Сивик Англичанка 2.0 Турбо Дизела. Днес излезе странен проблем. При запалена кола когато въртя волана на място се чува силно виене от дясната страна и волана става много твърд и се върти, но не плавно а на етапи. При оглед отпред забелязах, че пистовия ми ремък е доста хлабав. Възможно ли е от там маслената помпа да не може да подава достатъчно материал и затова да се получава това виене при опит за завиване на кормилото или според вас е нещо друго. Моля давайте идеи, защото нямам много опит в тея работи в момента само си гадая какво може да е.
  9. Счупена пружина е възможно.
  10. И аз като колегата по-горе имам желанието да си сменя крушките на англичанката. Има ли някой тук който е правил тази интервенция да сподели опит?
  11. Окачването си е супер като се има в предвид, че това ми е единствения проблем с нея от 10 години насам я имам.
  12. На мен ми се случи лятото, при завиване на десен завой, в мига в който спирам към знак стоп, долен шарнир на ляво колело се скъса. Доста хора са ми казвали, че шарнирите независимо горен или долен са слабата част на тази кола.
×
×
  • Създай нов...