donGrigorio 1 #1 Публикувано 12 Октомври, 2016 Колеги някой сблъсквал ли се е с това нещо ? Когато работи колата и отворя разширителния съд на хидравликата ,отгоре маслото е на пяна. Нивото е нормално (не губи течност) във волана не намирам разлика. Въпроса ми е проблем ли е това ,и ако е как да го лекувам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #2 Отговорено 13 Октомври, 2016 Проблем е! Първо това масло се сменява от време на време. Второ- може да ти смуче въздух от някъде и за това да се пеняви,а това не е добре за системата. Трето- евентуално някакво запушване да се е получило. Провери ги тези неща и не намериш ли проблема-не се ли оправи , значи най-вероятно помпата ти е тръгнала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donGrigorio 1 #3 Отговорено 16 Октомври, 2016 Колега благодаря за насоките.Проблема се оказа миниатюрна дупчица в единия маркуч откъдето явно се е просмуквал въздух.И маслото знам прекрасно че се сменя, моето е точно на два месеца. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #4 Отговорено 26 Май, 2017 (Редактирано) Здравейте, може ли някой да ми посочи с пръст от къде се изтова и от къде се обезвъздушава хидравликата на волана. CRV 2003 k20a4. Благдаря! Редактирано 26 Май, 2017 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #5 Отговорено 26 Май, 2017 http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group_2w.htm#153943 Откачаш маркуча от казанчето, източваш казанчето, а маркуча го слагаш в дълбок съд. На празен ход волана докрай ляво-дясно, ляво-дясно докато спре да вади течност от маркуча. Гасиш,връщаш маркуча на мястото му, пълниш казанчето до UPPER (горната резка). Пак палиш и докато си автоматичен смукач (високите обороти) пак ляво-дясно, ляво-дясно да обезвъздушиш. После доливаш в казанчето колкото трябва до горния маркер и вече по-нататъка можеш да си следиш нивото. Ако не се лъжа LOWER до UPPER са има няма 50-100 милилитра грубо. За цялото упражнение ти трябва литър PSF-S. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 26 Май, 2017 Добре е да си дигнал предните колела на крик. Така по-лесно ще въртиш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #7 Отговорено 27 Май, 2017 Точно този пръст ми трябваше. Благодаря ви много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове