venis77 10 #1 Публикувано 11 Септември, 2016 Здравеите отново,намерих си рейка от 7 генерация; колата е ударена и собственика твърди ,че реиката е перфектна ; мисля да я взема и монтирам на моята ,понеже тропа и не знам дали да я взема с мотора или само рейката ; кое може да е износено според вас,има ли нещо вътре ,което да се износва или тропането идва само от към реиката...другият вариант е рециклиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #2 Отговорено 11 Септември, 2016 а още един въпрос,еднакви ли са реиките от 1.6 бензин и 1.7 дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #3 Отговорено 11 Септември, 2016 колеги споделете спешно за това ,дали са съвместими реиките,че ми е спешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #4 Отговорено 12 Септември, 2016 Колега, би трябвало да е същата и за бензин и за дизел бензин http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=17229,17230,17231&nplgrp=4&cmodnamepc=CIVIC&xcardr=5&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=1.6LS&nplblk=B__3310 дизел http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=17232&nplgrp=4&cmodnamepc=CIVIC&xcardr=5&dmodyr=2004&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=1.7ES&nplblk=B__3310 А дали ще я вземеш без мотора или с него няма значение. Ако твоя си работи значи не ти трябва още един. По принцип се износва слайдера, може и самия корпус на рейката или пък една втулка, чрез която се натяга рейката. В най-лошия случай се износват зъбите на гребена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #5 Отговорено 12 Септември, 2016 Рейките са еднакви,без значение двигател и година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #6 Отговорено 12 Септември, 2016 Супер...благодаря ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #7 Отговорено 14 Септември, 2016 Колеги,днес взех реиката,в събота предстои монтаж...трябва ли да обърна внимание на нещо по специално или да внимавам за нещо при демонтаж и монтаж после... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #8 Отговорено 14 Септември, 2016 Гледай да центроваш точно шлиците на волана като го стягаш за рейката -изправен волан и гумите да са право напред.Откачи акумулатора преди монтажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #9 Отговорено 15 Септември, 2016 Ок,мерси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #10 Отговорено 18 Септември, 2016 Започваме разглобяването,стискайте палци реиката,киято съм поръчал да е читава... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #11 Отговорено 19 Септември, 2016 колата вече е пушка,няма никакво тропане по предницата,реиката която ми пратиха излезна читава,вече няма тропане и т.н...много съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #12 Отговорено 19 Септември, 2016 Честито ,venis77,един колега да има с нетропаща рейка на седма.При мен след ремонта ,радостта от това да не я чувам беше няколко месеца ,сега пак си хлопа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venis77 10 #13 Отговорено 19 Септември, 2016 след много четене в форума реших да потърся здрава,нерециклирана и да я сменя,рециклирането не е препоръчително,просто късмет извадих че попаднах на здрава рейка от ударена кола на малко километри. Едит : РЕЙКА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове