borismw 0 #1 Публикувано 11 Август, 2016 Здравейте,въпросът е-фарове от английска хонда,могат ли да се сложат/преправят/ за нашите ляв волан, хонди?При бмв се прави,а тук??? И другият въпрос е-как се казват черните пластмаси/bumpers/ под фаровете,залепени на бронята? Прикачвам и снимка,за да е ясно?И от къде могат да се купят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #2 Отговорено 14 Август, 2016 Това са протектори за броните(Bumper protectors). В английския е-bay съм виждал оферти - по около 30-40 паунда за предни и задни поотделно. Потърси там, или в Хонда(Бултртако). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borismw 0 #3 Отговорено 16 Август, 2016 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #4 Отговорено 19 Август, 2016 (Редактирано) Фаровете на сивик 2002-2003 не могат да се преправят защото рефлектора е цяло парче и няма такава опция. За фарове от 2004-2005 фейс лифт модела това е възможно с разглобяване и премахване на една пластина ,която седи пред самата крушка.Като се махна тая джаджа фара свети равно,без да прави чупки.Аз съм го правил на моя Type R вече и си работи без проблеми. Ако решиш да слагаш слагаш фейс лифт фарове на НЕ фейс лифт автомобил ще ти е нужно преправяне на инсталацията Редактирано 19 Август, 2016 от Nile Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #5 Отговорено 19 Август, 2016 (Редактирано) Здравей, благодаря за отговорът в темата.Би ли споделил какво трябва да се преправя на инсталацията ако сложа фейслифт фарове на НЕ фейслифт кола?Фейслифт са кристалните с лупата,нали? БЛАГОДАРЯ фар от 2002-2003 преди фейс лифт 1 секция с крушка BULB (H4) (12V60/55W) (AUTOMOTIVE LIGHTING) 2004-2005 фейс лифт модел Този,който може да се преправи е с лупата на къси светлини. 2 секции къси - H1 дълги - BULB, HEADLIGHT (HB3) (12V 60W) (STANLEY) Фара се отваря(провери как става в youtube) ,на секцията на къси се премахва пластината.Работи се бавно и внимателно. За инсталацията ти трябват буксите на фейс лифтавата инсталация поне на къси и дълги,но може да има разлика и в мигача и габарита. Т.е. трябва да се направи преходна инстлация от някой еладжия дето знае какво е + и - Редактирано 19 Август, 2016 от Nile Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borismw 0 #6 Отговорено 20 Август, 2016 Разбрах,Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupee 12 #7 Отговорено 16 Февруари, 2018 Здравейте ,да питам по запознатите и такива които са слагали фарове от фейслифт ... Въпроса е там,че фаровете които ще слагам са от англия.Някои ми казаха ,че това ще е проблем тъй като диаграмата на английските била обратна,но други са на мнение че фаровете с лупи имали някаква пластина която се махала/местила и нямало проблеми ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Setfan 38 #8 Отговорено 16 Февруари, 2018 Виж в тази тема съм писал, аз си преправях фаровете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupee 12 #9 Отговорено 16 Февруари, 2018 Само с премахване на пластината какъв е резултата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bahamonde 11 #10 Отговорено 24 Февруари, 2018 Да ползвам темата за фаровете, и да попитам - откъде се регулира височината на светлините? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM2017 2 #11 Отговорено 25 Февруари, 2018 При фейслифта се регулират само ектронно иначе преди фейса мисля че става с отверка, обаче не съм сигурен нека някой който е по навътре с нещата да ти подскаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове