romborak 165 #1 Публикувано 3 Август, 2016 Здравейте, колеги, При спрял и работещ автомобил, когато леко завъртя волана на едната страна и после на другата, усещам потропване, все едно нещо е хлабаво и има луфт. Когато съм в движение не се усеща. Това нормално ли е или е симптом, че нещо е тръгнало да се разваля? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #2 Отговорено 3 Август, 2016 При спрян автомобил и енергично мърдане на волана наляво надясно в много малка амплитуда ако се чува един вид "почукване" е или кормилен накрайник или рейка, на мен така са ми казвали. Колко е верно не знам, а по конкретно би се установило след оглед. Честито за акорда, много красива кола. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
webster 9 #3 Отговорено 3 Август, 2016 И при мен чука. Засега нямам проблем с течове от рейката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #4 Отговорено 3 Август, 2016 При спрян автомобил и енергично мърдане на волана наляво надясно в много малка амплитуда ако се чува един вид "почукване" е или кормилен накрайник или рейка, на мен така са ми казвали. Колко е верно не знам, а по конкретно би се установило след оглед. Честито за акорда, много красива кола. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Благодаря. Точно такова почукване усещам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #5 Отговорено 3 Август, 2016 Напълно е нормално ,тази кола не е с хидравлика като 7 -чата ,а е електрическо. На моятас също се чува,но от сервиза ми казаха че са така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #6 Отговорено 4 Август, 2016 Да, 8цата е с електрически усилвател. Няма хидравлика - заради, което и волана се чувства по-хлабав от 7цата и не предава усещането от пътя толкова добре. Има го и това, което описваш. Но това е проблем на всички с ел. усилвател и след някой друг месец свикваш и забравяш. Бонуса е, че за сега не е имало оплаквания от ел. усливател, докато рейките на 7ма се пукат - което е особено неприятно ако се случи на път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
romborak 165 #7 Отговорено 4 Август, 2016 ОК. Значи си е нормално. Дразни ме и се надявам скоро да свикна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #8 Отговорено 4 Август, 2016 ОК. Значи си е нормално. Дразни ме и се надявам скоро да свикна. няма страшно,поне няма да имаш течове от рейката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове