Apocalipce 1 #1 Публикувано 28 Юли, 2016 (Редактирано) Здравейте, искам да помоля за помощ.Имам Хонда Сивик -6 ген.-1996г. Жена ми си я купила ,преди да се запознаем и не е водила някой да я огледа,затова скоро разбрах,че е удряна колата.След като свалих предната броня за да си оправя халогените,видяхме,че точно под левия фар има една част като рог,на която се защипва бронята и фара е точно над него.Закрепва се с 4 болта към купето.Може ли някой да ми каже как се казва точно часта,за да знам какво да търся и какво да искам,че бронята ми не може да се заключи сега,а това е смачкано ...явно някакси са я укрепили,преди това е седяла напъната яко ,но след подпиране или от мен или от жена ми на някой,е изпуснала.Ще бъда много благодарен за помоща.Благодаря Ви предварително... Редактирано 28 Юли, 2016 от Apocalipce Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 28 Юли, 2016 Една снимка казва повече от хиляда думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 28 Юли, 2016 Я що сивици има 96 и се различни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4 Отговорено 28 Юли, 2016 (Редактирано) Буфер от метал, събира всичко при удар / колкото може де /. Имам снимки в телефона. Редактирано 28 Юли, 2016 от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #5 Отговорено 29 Юли, 2016 (Редактирано) Според мен той говори за държача на бронята, който държи бронята. Точно под фара е. Ако тоя държач е разместен или огънат бронята увисва и под фара се отваря една пролука. http://image.brands-list.com/products/20150528/1432819474_31vxj-rgywl-size_200x200.jpg За това ли става дума? (не намерих по-големи снимки) Пробай с държач или скоба за подпиране. Редактирано 29 Юли, 2016 от ACID BURN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #6 Отговорено 29 Юли, 2016 (Редактирано) Това под фара, рогчето... Ако го няма при удар, всичко става на попара. Редактирано 29 Юли, 2016 от s.s.d.d. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове