DiLLinja 0 #1 Публикувано 27 Юли, 2016 Здравейте на всички! Аз съм нов за форума, но Хонда е моята марка и какво по-подходящо време да се присъединя към вас, от това да ми помогнете при покупката на първата ми Хонда!? Харесал съм си Civic седан, с описания в заглавието двигател. Забелязвам, че това е един от по-редките двигатели на Хонда и не се намират особено често. Харесвам по-старите хонди. Имат страхотен чар и излъчване, но се чудя дали е добра инвестиция. Парите, които искат за тази Хонда са около 4500 лева, а тя самата е със спортен kit и мн добър интериор. Двигателя е в много добро състояние, като според обявата е на 150 000 (естествено, че не е толкова за 20 годишна кола, но все пак). Моля посъветвайте ме, много ли пари искат за Хонда-та, за да знам към какво да се ориентирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #2 Отговорено 27 Юли, 2016 Няма сивик седан 1.8 заводско Най - вероятно говориш за фастбек т.е. с 5 врати или иначе казано произведена в Англия приятен двигател с приятна скоростна кутия. Най добре дай да я видим какво значи спортен кит иначе парите са горе долу ок ако е запазена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiLLinja 0 #3 Отговорено 27 Юли, 2016 Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 Иначе си прав! Фастбек се води, а не седан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #4 Отговорено 27 Юли, 2016 Колата бива .Пробега е около 300к км...и е покъсана от каране.Не се подлъгвай по лачения вид.Вземи някой стар хондаджия на огледа.Има доста детайли,които всеки хондаджия знае на вид и на слух . 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #5 Отговорено 28 Юли, 2016 Лично мнение без да съм я оглеждал на живо "бягай" с тая 60 литрова бутилка газ и 150к км с ушития волан аз не бих я взел чудя се кога ще бъде наказуемо това да връщат километражите в България 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiLLinja 0 #6 Отговорено 28 Юли, 2016 (Редактирано) Благодаря за коментарите. В крайна сметка смятам да се спра на eдин Сивик 1.6i Sport бензинка и без газови уредби. Малко по-новичка кола е, пъргава и има мегдан за подобрения от това, което чета! Имам още 1 въпрос към вас момчета: Имате ли представа къде в София могат да ми направят преглед на колата на приемлива цена? Иска ми се да я закарам на проверка преди да купувам, а нямам представа от добри места, където разбират от Хонди. Редактирано 28 Юли, 2016 от DiLLinja Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #7 Отговорено 28 Юли, 2016 Сивик 7 1.6 е ок. Можеш да звъннеш на Юби-ко. Намират се в Горубляне, та ако колата е от там ще можеш да стигнеш доста бързо.Главно хонди ремонтират. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiLLinja 0 #8 Отговорено 28 Юли, 2016 А имаш ли представа горе-долу колко пари биха искали за проверка на двигателя и ходовата част ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #9 Отговорено 28 Юли, 2016 02/974-48-77 0888/63-46-16 Звънкаш, питаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #10 Отговорено 28 Юли, 2016 Мисля че към 40-50лв искат за проверка на всичко. Преди време ходих да ми направят диагностика кво не е в ред на моята кола и г/д толкова ми искаха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen.Dilkinski 40 #11 Отговорено 28 Юли, 2016 За проверка на кола преди закупуване, в Юбико на мой колега взеха за пълна диагностика 48лв. Става дума за Акорд 8-ца 2.2 i-DTEC.Предполагам толкова макс. ще е и за Vti-то, за което говорите Успех с покупката. Според мен много правилно си се ориентирал, колата е мега здрава, стига да не е карана от някой ламер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiLLinja 0 #12 Отговорено 29 Юли, 2016 Юби-ко казаха, че диагностика на двигател и преглед на ходова част излиза 48 лева. Страхотно, вече се чувствам по-сигурен при евентуална покупка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове