Markony 2244 #1 Публикувано 23 Юли, 2016 Стартирах идеята преди 4 години.Така и не се получи,но имаше доста мераклии.Предлагам за сега да я оставя отключена и да обсъдим срещи в по-малък мащаб- лесно реализируеми и без кой знае колко голяма подготовка. Примерно среща на я.Жребчеево събота и неделя на палатки..3-4ма от да се съберат ще си прекарат чудесно,ще има снимки,а и все някой ще закъса,другия ще го тегли...ще се посмеем. Всякакви предложения за язовири,планина ,море,хотели и къщи за почивка с промоционални условия са добре дошли,като моля да се спазват правилата на форума и да не се прави директна реклама на ненужни обекти за идеята.Ако прочета комерс реклами ще ги трия директно. 4х4 Хонда феновете сме малко семейство,почти се познаваме и се надявам .че тази тема ще помогне на самите нас да разберем по-добре автомобилите си.. Много държа от срещите да има снимков материал и да не забравите да карате разумно и да пазите природата! Съвсем скоро ще организирам оффроуд преход за леко подготвени автомобили с риболовна насоченост,но всяко нещо с времето си. Нямам идея как ще протече темата,....ако се наложи ще редактирам и няма да ми се сърдите..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #2 Отговорено 23 Юли, 2016 То това, преди 4 години беше замислено супер и даже бях сигурен , че ще се получи, а и щях да бъда там със сигурност, но нещо си е@а м@йката за жалост. Сега, след 4 години, живота доста се промени и не съм сигурен дали ще имам възможност / не финансова, а най-вече време/ за подобно преживяване. Но намерението е добро, затова ще следя темата, а ако успея да се откъсна - ще се видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikarpachev 11 #3 Отговорено 24 Юли, 2016 (Редактирано) Една разходчица из красотите, които имаме..., ще е доста приятно прекарване предполагам.... Разходка + пикник = ПРИКАЗКА :punk: Нещо не мога да се оправя тука и прикача клипче от ютюб бе начи - "Forum Honda HRV @ Afarim" или "Forum HRV - Alcochete" , нещо такова, примерно CR-V-тата да не са сърдат, ама не съм гледал техни разходки, но мисля, че ще мога да домъкна 2-3 ентусиаста с такива - чуят ли язовир и :love: Маркони, навит съм за разходки около Жребеца, примерно! Тъкмо ще му разгледаме местенцата за излети :punk: Редактирано 24 Юли, 2016 от dindin Директно пускай линка от YouTube, форумът ще си го познае :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #4 Отговорено 24 Юли, 2016 Ако е след Август до средата на Октомври на линия съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 4 Април, 2017 24.05 - 30.05 Да организираме нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GSY 0 #6 Отговорено 6 Април, 2017 А защо не дойдете на SUV срещата на 22.04 , вече имаме доста записали се . http://forum.nissanbg.com/viewtopic.php?t=46934 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #7 Отговорено 7 Април, 2017 Бранко има F1 тогава. 22 Април по ми звучи добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове