niki_honda 8 #1 Публикувано 30 Юни, 2016 Записах си аудио диск на компютъра на най-ниската скорост, но като го пусна само върти мисли и го изплюва и нищо... Колата е с обикновената музика. От какво може да е? Има ли някаква специфика при записването на дисковете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #2 Отговорено 30 Юни, 2016 Да има, да не се прехвърля 8ма скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #3 Отговорено 30 Юни, 2016 Еми на 8-ма ги записвах. Може ли трябва да пробвам с един истински оригинален диск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 30 Юни, 2016 Аз останах с впечатлението, че само записвани не чете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #5 Отговорено 30 Юни, 2016 Сега пробвах с някакъв намерен вкъщи, който си е оригинален компакт диск и пак неще... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jackxxx 27 #6 Отговорено 1 Юли, 2016 Аз бях пробвал с поне 10 диска, като повечето са оригинални. Само един оригинален на OFFSPRING ми прочете. Така, че по-добре се откажи. За това си купих AUX кабелче от Китай, сложих си го и си слушам каквото искам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki_honda 8 #7 Отговорено 1 Юли, 2016 Аз бях пробвал с поне 10 диска, като повечето са оригинални. Само един оригинален на OFFSPRING ми прочете. Така, че по-добре се откажи. За това си купих AUX кабелче от Китай, сложих си го и си слушам каквото искам. Прати линк на това, което си купил. Аз си мисля да взема yatour или Xcarlink направо, та са си с флашка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #8 Отговорено 1 Юли, 2016 (Редактирано) Най много хвалят Grom Audio Редактирано 1 Юли, 2016 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jackxxx 27 #9 Отговорено 1 Юли, 2016 (Редактирано) Прати линк на това, което си купил. Аз си мисля да взема yatour или Xcarlink направо, та са си с флашка. Ето я и темата. Иначе едно китайче с AUX+USB е под 50лв с доставката. GROM аудио е 200лв. Не знам колко ще да е голяма разликата в звученето, но 150лв всеки сам си преценява дали да ги даде. Редактирано 1 Юли, 2016 от Jackxxx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #10 Отговорено 1 Юли, 2016 Разлика в звученето може и да няма, но със сигурност по-скъпото устройство ще е по-надеждно. Нека не забравяме, че китайската електроника не се слави като много надеждна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #11 Отговорено 2 Юли, 2016 Разликата в това какво може едното и какво другото е огромна, за качеството и гаранцията няма да говоря. За непретенциозните, разбира се няма значение. В крайна сметка, както се казва, всеки си решава сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #12 Отговорено 2 Юли, 2016 Аз пък бих посъветвал колегата да си изчисти оптиката на сд -то .Сигурен съм че там е проблема .Работа за час - два . Вече ако иска мп3 или хендсфри тогава тогава да мисли кое колко струва и как звучи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове