evgeni_antonov 15 #1 Публикувано 28 Юни, 2016 Здравейте на всички. Новичък съм само от 1 ден карам хонда CR-V lll генерация 2.0 бензин. За сега имам само 1 проблем . Не мога да намеря реле за климатроника . За малко да ме хвърлят за нов компресор но , адекватността на доверен майстор размени два ”бушона„ релета и хоп климатроника тръгна .... но за жалост светнахха няколко грешки които са по-неприятни което доказа че е релето е проблем . Моля насочете ме къде да търся . Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #2 Отговорено 28 Юни, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=100776&view=getnewpost Тази тема е подобна и дано те насочи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgeni_antonov 15 #3 Отговорено 29 Юни, 2016 Благодаря , видях ги в алито но в тая жега 20-тина дена са много . И за съжаление пак печелят родните кожодери от така наречения официален представител за хонда :-( 65 кожички ще ми щипнат ... Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 29 Юни, 2016 Евгени ,ако дадеш 65 лв за реле собственоръчно ще си изтръгна мойто от колата....В произволна морга ще го вземеш за 5 лв бе човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgeni_antonov 15 #5 Отговорено 29 Юни, 2016 Извинявам се за страданието което се създава у всеки колега и мен ме боли .... но в Петрич няма никъде .... звънях на няколко магазина нищо .... на 2 номера целите блокове ги нямало . А тука е 39 градуса .... и 100лв да е пак ще ги дам Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 29 Юни, 2016 (Редактирано) Автоморга Фортуна 2006 ,Отиваш и питаш,къде ви е съндъка с релетата,взимаш едно със същото разположение и формат на крачетата и го забучваш смело,сипваш чаша ракия и ми викаш наздраве имидетли ..Само не търси реле за ЦРВ.... Редактирано 29 Юни, 2016 от Markony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #7 Отговорено 29 Юни, 2016 Или съответно си намираш кола за части или морга и го поръчваш с куриер. Малко е риск, но и от Куртво Кунаре да си пак ще се снабдиш. И не казвай верно за какво ти е релето, ако ходиш на място, че ще ти резнат тиквата. Като чуят японка и умножават по 2 или по 3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgeni_antonov 15 #8 Отговорено 29 Юни, 2016 Уредих се :-D , става и от акорд :-D зех на заем от един авто търговец ..... моето от алиекспрес ще дойде до 20 дни за 1.80 $ :-D купих 5 за всеки случай . Ако на някой потрябва да пише след 3 седмици ще има . Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mladm 11 #9 Отговорено 23 Май, 2017 Уредих се :-D , става и от акорд :-D зех на заем от един авто търговец ..... моето от алиекспрес ще дойде до 20 дни за 1.80 $ :-D купих 5 за всеки случай . Ако на някой потрябва да пише след 3 седмици ще има . Sent from my HUAWEI GRA-L09 using TapatalkКолега да не ти е останало някое реленце че го закъсах и аз ☹️ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deodriver 35 #10 Отговорено 23 Май, 2017 Има ги релетата: https://www.olx.bg/ad/rele-za-klimatik-gbhl-h71-ID6bSDM.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове