h5rov 294 #1 Публикувано 2 Април, 2016 Здравейте колеги. Пускам темата чисто от любопитство. Причината е, че при мен ACC (без LKAS) много често хваща големи мпс-та от съседната лента и ми натиска спирачките. Особело в ляв завои! Дали при тези, които имат LKAS и разпознава лентите това се случва? Решил съм с леки корекции от болтовете на радара да го накривя на ляво и да намаля тези ситуации, но ми е интересно при LKAS как се държи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DAN_DAN 416 #2 Отговорено 2 Април, 2016 Моята е осма генерация, има и LKAS. И се държи точно по начина който ти си описал, независимо дали е активиран LKAS или не е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1079 #3 Отговорено 2 Април, 2016 При мен е също така,но само ми присветка лампата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #4 Отговорено 2 Април, 2016 Когато прихване обект го индикира на дисплея, алармира и присвятка само когато се приближавам бързо към обекта който е прихванало и съответно натиска сериозно спирачка. Проблем ми е, че много често този обект е в другата лента (дясната). Вместо да я оставя да си върви все се "дебнем", направо си ми липсва обикновения круз.Ще пробвам с малко adjustment да го насоча леко на ляво и ако има резултат ще споделя.Явно всички сме на едно хоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 3 Април, 2016 Аз карах Акорд като твоя и голямо впечатление ми направи точно това, че по всяко време знаеше кой от обектите пред мен се намира в другата лента и кой не. Точно на ляв завой, в лявата лента на магистралата, виждах камион срещу колата, но АСС го разпознаваше, като обект в дясната лента... Може да има значение от маркировката, ако е стара и изтъркана и така да не може да чете платната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове