Jump to content
CoolDevil

Уискито в чашата ви ще ви благодари, че прочетохте това

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Ибре, 'неска четъх инфо за тия благинки нейде из нетя ... и цъках с език ! Па то наш чиляк бил гения ... браус ба ! 

Фразата (Време за хип-хоп в дъбови бъчви!) за мен по скоро ше звучи така : (време за дъбови кубчета в ирландски малц)

Апропо нещо промоцийка за фенове на малц и хонда в едно ?!  :ppp 

Задължително ше тествам продукта. Успех ! 

И ...  :drunk: 

Редактирано от ROCKONOFF

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уф, ... Ценители!

А аз се моля да прокарам отново...

Дръвцето е важно за ракията, дава усещане за аромат, да... Без гризване.

Вече явно темперира , овкусява, уау..

п.с. Малц има и в бирата. )

Хонда с малц.... Не, мерси!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз се моля да прокарам отново...

...какво ?!

Хонда с малц.... Не, мерси!

Колежке , личи Ви че скоро не сте посещавали "онова мелоприятие" ...  :P

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа с колко точно градуса го охлажда ? Има ли възможност примерно тези кубчета да се сложат в камерата и след това да се служат в Уискито ? 

 

 

п.п. Доста добра брада си пуснал :) 

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аа с колко точно градуса го охлажда ? Има ли възможност примерно тези кубчета да се сложат в камерата и след това да се служат в Уискито ? 

 

 

п.п. Доста добра брада си пуснал :)

 

Аз точно така правя и го хлаждат с 4-5 градуса. Не е като да го вледенят, но на мен така адски много ми харесва. Виж вече ракията цялата си я държа в камерата, ама тя е много сладка сливовицата. :tongue1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси, ... вий ся ли уткривъти топлътъ вудЪ... 

 

Амачьори...  :punk:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Пичове, в истинския айриш крийм, на който и аз съм голям фен, се капва само малко чиста вода. Никакъв лед ! Водата "овкусява" и придава сладкия вкус - резултат от смесването и със специфичния аромат от опушването с торф при айриша.

Знам го от шотландски дядка, с който се запознах преди 25 години. Правеха с аверчетата си от селото илигъл уиски. Та той ме открехна и на ирландската тема ;)

Редактирано от ИцоД

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е новото видео с повече информация:

 

 

Как ви се струва?

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...