zetnova 0 #1 Публикувано 16 Март, 2016 Здравейте , имам нужда от доказан майстор на Хонда защото имам сериозни опасения за издухана гарнитура на двигателя и ми трявба сигурен човек да провери . Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #2 Отговорено 16 Март, 2016 Можеш да пробваш при Чавдар. Звънни един телефон да се разберете - 087 879 7287 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zetnova 0 #3 Отговорено 16 Март, 2016 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zetnova 0 #4 Отговорено 17 Март, 2016 Здравей , ти при него ли си правил колите си ? Интересува ме защото не е много лесно да се намери читав майстор тези дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #5 Отговорено 17 Март, 2016 Да, при него. Хората си разбират там. Малко е на майната си (за мен) но си заслужава. Работи и Събота, но не знам от кога до кога точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fashion_m 23 #6 Отговорено 30 Март, 2016 Здравейте, искам да споделя лошото си впечатление от въпросния Чавдар. Значи разбрахме се за час, видях му адреса от ето тази тема: http://preludebg.com/forum/22-1064-1, отидох на мястото едвам едвам с развалена и едва движеща се кола, но се оказа, че не се намира на точно тази точка на картата, а е някъде по-забутан. Звъннах му, описах му къде съм пристигнал, той каза "да, много сте близо до мен", аз му казах, че колата ми едвам се движи и не мога много да обикалям и да го търся, така че ако може да излезе да ми помаха от сервиза или да ме намери, а той ми каза: "АМИ СЛЕД КАТО НЕ СТЕ В СЕРВИЗА МИ ОЧЕВИДНО НЯМА КАК ДА РЕМОНТИРАМ КОЛАТА ВИ. ДОВИЖДАНЕ". Затвори ми и повече така и не ми вдигна, изостави ми с развалена кола в някаква скапана полуциганска махала. Просто останах без думи, не съм очаквал подобно отношение. Така че си имайте едно наум ако ще го търсите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #7 Отговорено 31 Март, 2016 Fashion_m, аз не разбрах, ти си тръгнал към сервиза му без да говориш по телефона с него ли? Относно това с другата тема, сервиза му се намира точно там, само че се влиза малко по-навътре... Не знам каква ви е била уговорката, но съм пратил вече 1 приятел и 1 колега там (единият с Хонда, другият с Мерцедес)... останаха доволни от всичко. Имайте предвид, че Чавдар си има работа и е хубаво да му звъннете предварително и да се разберете, кога ще е свободен да приеме колата ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #8 Отговорено 31 Март, 2016 Човекът писа, че са се уговорили за час. А как си се забил в мангалското Малашевци със счупена кола... Много ги обичам такива "точни хора". Правилно си постъпил- директно хикса и разтръбявяш навсякъде. Да се знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #9 Отговорено 2 Април, 2016 0886011525 Наско търсиш на този номер! Работи много коректно към клиента, с качествени компоненти и на поносими цени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #10 Отговорено 10 Април, 2016 +1 за Наско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lordini 1 #11 Отговорено 10 Април, 2016 Можеш да пробваш при Чавдар. Звънни един телефон да се разберете - 087 879 7287 +1, правих миналата година точно такъв ремонт, до момента няма грижи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове