zetnova 0 #1 Публикувано 10 Март, 2016 Здравейте Колеги , Имам от скоро CR-V 1 /2000/ 147 k.c . След първоначалните ремонти ми направи впечатление че малко след като загрее двигателя и маркуча към радиатора става по-твърд . Един майстор ми каза че това е може би знак за отишла гарнитура или глава (радиатора го смених с нов ). Няма засега вода в маслото. Имали ли сте такъв проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 10 Март, 2016 Става твърд щото системата подържа определено работно налягане .Имаш ли някви други проблеми свързани с охладителната система ?За мен това е знак че трябва да си караш и да не ходиш при този майстор вече,струва ми се че гарнитурата на собствената му кратуна се е сдухала .Радиатора що го смени -гърловината горе ли се скъса? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 11 Март, 2016 Ако ти надува, споко, все ще избие от някъде, въпроса е колко са твърди, системата държи 1.1 атм при изправна капачка, ако са твърди като сух шпек то -твърди са, но ако са като кенче камчия ок са АКо можеш намери от някои и пробваи с друга капачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zetnova 0 #4 Отговорено 11 Март, 2016 Радиатора беше леко напукан отпред и преди да го сменя ми завря на два пъти водата ...иначе парното загрява но сравнително бавно и не особено добре до дупка на топло . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #5 Отговорено 11 Март, 2016 Хонда не понася нищо спукано по охл.система,ако има теч задължително ще прерасне в по-голям проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове