Jump to content
Ivan1984

Размер гуми

Recommended Posts

Здравейте,

имам Honda Ciivc Aerodeck 1.8VTi  и искам да си взема нови летни гуми, но като погледна цените на 195/55/15, спрямо 195/65/15 се изнервям. Само за пример, че тия съм ги харесал

http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/nokian/line-19555-p-113661.html

http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/nokian/line-19565-p-113650.html

Та въпросът ми е, има ли друг размер подходящ за този модел Хондата или да се примиря със 130 лв. за брой. Джантите са оригиналните за модела.

P.S. Ако имате предложения за други модели изпробвано добри гуми, давайте :)

Редактирано от Ivan1984

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

195/50/15 ще ти свършат работа и цените са поносими даже премиум марки има за стотина лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

195-50/15 както казва колегата може да намериш от 90-100 лв онлайн,вече друг е въпроса с доставката...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

А какво ще кажиете за размера 185/60/15, подходящ ли е за Хондата и за тези джанти, защото по калкуратори изглеждат заменими? Иначе за 195/55/15 до 100 лв. успях да намеря тези гуми 

http://diana-ltd.com/tire?1136

Редактирано от Ivan1984

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка си взех 

http://www.gumitebg.com/petlas/velox-sport-pt741-letni-gumi/liatna-guma-195-55R15-85V-za-lek-avtomobil-PETL-23717

да видим що за стока ще излязат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да размерът е по книжка, иначе за гумите има доста прилични отзиви, пък и след спада на турската лира последнта година цената им е без аналог. Просто в началото на търсенето ми стана странно че повече от 195/55 не може, щото като погледна калника ми изглежда празен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега като покараш пиши първи впечатления от тази марка,че и аз се интересувам.Имат ли борд този размер,който си взел?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност ще драсна. Почти съм сигурен, че нямат борд.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абе за тази цена не трябва да се очкават чудеса ама все пак :) Относно размера аз на англичанка съм карал 195/60/15' без да опира никъде ,със сток окачване,ама според мен идват високи и спъват автомобила.

Редактирано от Civic ZC

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудеса не се и очакват, но все пак за момента прединте ми са Ханкук с ДОТ 10, а задните Мишлен с ДОТ 06, така че поне за следващите 3 години ми се струва( аз трудно минавам 5000-7000 километра за сезон), че няма как да е по- зле, а в момента съм изключително доволен от поведението на Хондата :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи впечателтния от гумите. Варна- София сухо и сравнително топло време, никакви проблеми по пътя, включително ги тествах на едни завои преди Търново, като успях да поддържам 100-110 без никакви грижи, на магистралата 180 в завоите нямаше никакво трепване, като цяло съм доволен от поведението на колата и за 77 лв., мисля че гумата си струва отвсякъде. При по- рязко спиране нямаше приплъзвания или включване на ABS.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се,че ползвам темата на колегата, но за да не пускам изрично нова-да попитам:мнения за Донлоп Блуреспонс, индексW? ДОТ 15,16- или Германия, или Полша? 205/55/16

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...