ep3uk 12 #1 Публикувано 5 Февруари, 2016 Здравейте пичове искам да споделя с вас с какво се сдобих преди 3 дни. По принцип никога не съм имал японска кола гледал съм на тях с половин око и съм се майтапел с приятели фенове и собственици на японски коли. Дълго време ме тресеше германската треска сменил съм доста от тях, но това време мина и реших да опитам нещо различно.След преглеждане, консултации и препоръки реших това да е първата част от новата книга а именно : Civic EP3 TYPE R перфектната бегачка (по думи на приятели ентусиасти) за начинаещи фенове. Колата е абсолютно заводска без никакви извращения и промени 2004та година на 45000 мили. ето и няколко снимки на колата 12 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #2 Отговорено 6 Февруари, 2016 Не бях виждал до сега такива седалки. За останалото какво да кажа - Type R... Честито, уникална е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #3 Отговорено 6 Февруари, 2016 Много е красива колега ,със здраве да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demonj 4 #4 Отговорено 7 Февруари, 2016 честито и със здраве да си я караш, няма нищо по хубаво от една заводска бегачка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #5 Отговорено 7 Февруари, 2016 (Редактирано) Браво,страхотен избор!Горд собственик съм на същия такъв СТР от 5г. и всяка минут в него ми е доставяла страхотно удоволствие.Много здрав и корав мотор,безпроблемен като цяло автомобил.Икономичен,бърз,срахотно поведение на пътя.Сега ,както сам подчерта ,разбираш каква е разликата между японският и другите автомобили А сега си представи твоят със още 150к.с. под капака .....това е моят с Ротрекс в коша Честито и мнооого безаварийни! Редактирано 7 Февруари, 2016 от policeman 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #6 Отговорено 7 Февруари, 2016 Колега, policeman. А ти защо не пуснеш тема и за твоята кола, изглежда много интересна, а и малко да ни обогатиш на тема "Ротрекс" Към автора - много готина количка, в правилни цвят, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #7 Отговорено 7 Февруари, 2016 Колега, policeman. А ти защо не пуснеш тема и за твоята кола, изглежда много интересна, а и малко да ни обогатиш на тема "Ротрекс" Към автора - много готина количка, в правилни цвят, +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 8 Февруари, 2016 Колега, policeman. А ти защо не пуснеш тема и за твоята кола, изглежда много интересна, а и малко да ни обогатиш на тема "Ротрекс" Идеята ми се върти в главата от няколко години и май е време да я реализирам 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #9 Отговорено 8 Февруари, 2016 Честито колега ,всеки който се е качвал да кара тъпир за повече от "едно кръгче" разбира за какво става дума ! Феновете с Еп3 продължаваме да се множим,което е добре,но все пак колата остава като екзотика в БГ... И колега,тая кола е направена да се правят "извращения" с нея в добрия смисъл на думата Моята и обръщам дирекцията в момента и съм почти на финалната права,а следващата фаза ще е силно сгъстен мотор с очакване за доста засилване + опция за 4х4 ако успея да преработя захвата на кутията така,че да мине раздатката под шасито 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове