Chumata 25 #1 Публикувано 5 Февруари, 2016 (Редактирано) Колеги някой поставял ли е пасажерската седалка т.е само седалка и облегалка без шейните на шофьорската на мястото т.е има ли вариант.защотото както знаете винаги пасажерската е по-запазена от шофьорската.Мисля,че темата е интересна.Става въпрос за Сивик 6г хеч. Редактирано 5 Февруари, 2016 от Madness Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VladimirKostov 0 #2 Отговорено 5 Февруари, 2016 Здрасти , на мен ми се наложи да ги обръщам защото взех две седалки от десен волан на 6г седан. Аз обърнах и шейните и единствения проблем е че шейната се крепи не на 4 а на 3 болта но пак е доста стабилно . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #3 Отговорено 5 Февруари, 2016 Да разбирам ли колега,че ако си купя пасажерска мога да е монтирам на шейната на шофьорската ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VladimirKostov 0 #4 Отговорено 5 Февруари, 2016 ами примен стана , все пак провери горе долу разстоянията , болтове тва онова и ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #5 Отговорено 5 Февруари, 2016 Защо просто не размениш тапицерията на седалката, все пак се сваля. Мисля че е симетрична от двете страни но може и да греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #6 Отговорено 5 Февруари, 2016 Да колега асиметрична е ,но мисля , че не се сваля защото има канали вдлъбнатини и плата там е на вътре по самия канал и по пътя на логиката е залепена за гъбата на сездалката... седалките са от сивкаво зеленикавия тип на карета може да се каже неопределено... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #7 Отговорено 7 Февруари, 2016 Някой друг колега със идей да се включи в темата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #8 Отговорено 8 Февруари, 2016 Най-добре обръщай цяла седалка, а не само плата. Няма защо да не се получи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #9 Отговорено 8 Февруари, 2016 Мойте наблюдения са,че пасажерските са винаги по запазени от шофьорските,притеснява ме механизмите за бутане на облегалката,те принципно до колкото видях не са монтирани в самата седалка а до нея... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #10 Отговорено 8 Февруари, 2016 Друго което се замислих е , продава ли се ОЕМ плат за седлки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sfawbg1 0 #11 Отговорено 12 Февруари, 2016 Здрасти , на мен ми се наложи да ги обръщам защото взех две седалки от десен волан на 6г седан. Аз обърнах и шейните и единствения проблем е че шейната се крепи не на 4 а на 3 болта но пак е доста стабилно . Колега, като направи промяната, какво направи с двете врътки за нагласяне на седалката? От страната на ръчната ли си стоят? Или ти си взел пасажерската (лява) седалка от колата с десен волан и си я сложил на шофьорската? Благодаря за уточнението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове