donGrigorio 1 #1 Публикувано 24 Януари, 2016 Здравейте колеги. Дайте идея защо не пали HR_V 2000 105 к.с. Изписва ми хиляда грешки : P0135 ,P1473,P0300,P1399 ако някой може да ме упъти от къде да започна да търся проблема. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 24 Януари, 2016 А ти дай малко инфо дали е правено нещо по колата или изведнъж се качваш една сутрин в колата и хоп хиляди грешки...Втора и четвърта грешка нещо не си ги прочел както трябва защото не ги дават в протокола за обд2. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donGrigorio 1 #3 Отговорено 24 Януари, 2016 Въобще не знам състоянието на копата, (нов внос) идва на платформата ха да я сваля ......не става.А Грешките са тези , поне така ги пише. Гледах в нета и ето например P1473 Fan secondary high with fan(s) off Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donGrigorio 1 #4 Отговорено 24 Януари, 2016 Ето и за другата P1399- Manufactures control Ignition system OR Misfire. Иначе при мен ги изписва така : P0135 O2Sensor Heater Circuit Bank1 Sensor 1: P1473 Tap for multiple descriptions : P0300 Random/multiple Cylinder misfire Detected : P1399 Tap for multiple descriptions Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #5 Отговорено 24 Януари, 2016 Е как така купваш кола дето не пали бе човек?Ти ми скри шапката,това ще някъв батак!Кой знае какво и се е случило... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donGrigorio 1 #6 Отговорено 24 Януари, 2016 ми по снимка от чужбина........както и да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #7 Отговорено 24 Януари, 2016 P 1399 не е ли за грешка в чипа на ключа! Някъде из форума колега, описваше подобен проблем! Беше сменял части с втора употреба, но не помня подробности! А на таблото има зелена лампа със символ ключ! Тя светва при контакт и гасне когато чипа е разпознат! Това е просто идея, не се хващай само за нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #8 Отговорено 24 Януари, 2016 Най-вероятно е повече от един проблем... ама така на боб не става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donGrigorio 1 #9 Отговорено 25 Януари, 2016 Запалих я, но сега на ниски обороти си работи нормално.Когато подам газ не може да се изфорсира и няма никаква мощтост на практика.Едвам я вкарах в двора толкоз няма сила. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #10 Отговорено 26 Януари, 2016 Запалих я, но сега на ниски обороти си работи нормално.Когато подам газ не може да се изфорсира и няма никаква мощтост на практика.Едвам я вкарах в двора толкоз няма сила.При мен преди 2години црв-то спря да върви.Неможеше да се изфорсира,не вървеше с повече от 30-40км.Оказа се запушен катализатор.Махнах го,сложих един резонатор и колата литна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donGrigorio 1 #11 Отговорено 26 Януари, 2016 Продължава обаче да дава грешка на ламбдата.Дали може да е само от нея? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #12 Отговорено 26 Януари, 2016 Абсурд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donGrigorio 1 #13 Отговорено 28 Януари, 2016 Само за информация на останалите колеги,всичко описано до тук се оправи с една бубина една бензинова помпа и ламбда сонда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #14 Отговорено 28 Януари, 2016 (Редактирано) И на мен съмненията ми бяха за бубина...кабели....свещи, при грешка "missfire" Редактирано 28 Януари, 2016 от alman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове