Jump to content

Борислав

Деактивиран
  • Мнения

    1190
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Борислав

  1. За съжалени е имах работа и не можах да се оправя на време за ида по рано да тренирам и да присъствам.Идваше ми се но се объркаха работите.Поздрави на всички ще се видим направо на НС. И да напълнете чантите с мръвки на пушат скарите.......................
  2. Вече сме тук казвайте кога да се видим и да научим какво се случва тука.
  3. какво стана дайте яснота на тези които липсват?
  4. Ето и малко снимки от седмичната среща. http://307sw.snimka.bg/automobiles/06-2011.599535.23857453
  5. Оооооооо Майната е тука как си братле няма да ме има отивам на Море и няма да можем да се видим но като се върна може да се чуем за по кафе.
  6. Ок там сме в 10:00ч. А вечер като се върнем от МОРЕТО преди НС.
  7. Ало фотографите да не се ослушват ами да си вършат работата .Че искам да си видя Дюнера.Поздрави момчета и момичета стана супер среща.
  8. купона се развихри много яко и го развалиха.Боли истината БОЛИИИИИИИИИИИИИ.Шефовете така правят. :lol:
  9. Да всички са добре дошли но нека да изчакаме организаторите до Понеделник да видим какво ще направят по въпроса с ПАЛАТКИТЕ.Ако те не направят нещо Майна Таун са уредили всичко и няма да се притеснявате ще има лагер и то много голям за всички с Ток, Вода, Тоалетни и много купон на спокойствие и няма да има почиващи да ни притесняват след вечерния час.Но нека да изчакаме малко че всички ФЕНОВЕ НА МАРКАТА А НЕ НА ФОРУМА само се заяждаме.Но момчета искам само едно да ви кажа че изобщо не мислят Мозъците тук които казват какво ще става.Като се напият повечето ХОНДА ФЕНОВЕ което ще е нормално и като почнат цяла вечер да дялкат прекъсвачите до сутринта ще стане весело с почиващите в ХИСАРЯ.
  10. Нямаш проблеми ако кажеш да тръгваме веднага за да може да се върнем на време за срещата.
  11. Е остана и да не те вземем.Много ясно че ще се намери, гаранция в всяка кола ще има място така че звънкай на някой и си ок.Моя тел го има в указателя.
  12. Колега има указател има и телефони как така ще си тука и няма да се обадиш. Друг път като дойдеш в нашия край звънкай и ще ти се обърне внимание всеки е добре дошъл.Поздрави.
  13. В Сряда всички на среща в Пловдив да уточним някои въпроси за НС и да се уточним как ще се организираме.
  14. Хайде групата да се стяга и в 18:30ч на линия че и това смотано време ни прецака, но няма значение там сме.
  15. И аз се записах 107 ама ще си спя на хотел звздоброй. Искам палатка ама не може да се запише човек. Тази година само палатки ще има и не знам къде ще ни сложат.Май след купона ще си ходим по вкъщи за да има място за колегите от цялата страна, поне сме наблизо.
  16. Няма смисъл да спорим колата е карана в малко градче където няма задръстване и светофари защото вече е само на колела.Нека да кажем че е комбиниран разхода защото наистина е за учудване.Аз не мога да кажа че е абсолютно точен този разход защото за да сме точни трябва да се налее до горе да се мине 100км и пак да се долее и тогава може да се каже точно затова съм писал около 10л.може и да е 11л няма как да кажа точно нямам борд компютър в джипа.Но за CR-V 2,0 126 коня което тежи 1400кг си дава супер разход.А дали гори колкото сивик Д-серия не гори много повече от него в градски условия имал съм Д15 и си гори към 10л на 100км. ако си е по настъпва човек.Но не искам да споря за разход на гориво защото всичко е много относително къде се кара, как се кара, състояние на колата и много други фактори което навсякъде е абсолютно различно.Поздрави на всички.И колега няма да сбъркаш ако си вземеш такава кола бъди сигурен.
  17. Аз съм най малко човека където ще си правя гаргара с разхода.И преди седмица 10 дена сложих за 20лв бензин ако се нелъжа по касова бележка пишеше 8,12 което не е чак толкова важно до грам.Лампата на резервата ми беше светнала и сложих бензина и после минах 80км и тогава светна лампата на резервата според теб колко е разхода?Аз лично направо се учудих че минах толкова километъра.Зимата ми харчеше около 12-13л.За 4x4 автомобил направо си гори супер малко.
  18. Разхода е около 10л на 100 зависи колко ти тежи крака, говорим градско каране.Става въпрос за 126коня и то автоматик, за 147 не мога да кажа но по данни трябва да е същия с леки разлики надолу което малко ме съмнява.
×
×
  • Създай нов...