Jump to content

РВ3661СН

Фен
  • Мнения

    76
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от РВ3661СН

  1. 30лв белите мигачи и 60лв оборудвана глава
  2. Да пвдигна темата ако можеоп Здравейте отново.Продавам глава за Д15Б2 обурудвана.Искасе да се смени разпределителен вал и водачи на всукателните клапани гумички сменени при мен давам я само да не ми стои на скалад.За връска 0884612324-Димитър от Пловдив пращам по Еконт
  3. Купих ги от Хеч да ги слагам на седана ми но нестават имат разлика и затовва ги продавам0884 612324-Димитър. Продавам ги 50 кинта.От Пловдив съм който го интерисува нека се обажда
  4. Здравейте колеги имам Сивиче 5г седан и си купих мигачи да смена моите но се оказаха че са различни с на хечбек.Затова сега са ми излишни на някой ако му трябват да се обади 0884 612324 ДимитърРедакция: Цената е 40 лв твърдо. За контакти на "Лично съобщение" или на посочения телефон.
  5. Колеги ако си махна катализатора на Хондето дали ще стане по пъргава и ще гори ли повече?Мнения за повече кончета от 90 приемам но да са в норните на джоба. Благодаря ви предварително.
  6. Аз също имам този проблем но моята само на неравен път ми тропа и това тропане идва от пот педалите и ходих при моя маистор и ми казане се притеснявай карай докато ти истече хидравличното масло от казанчето това е само кормилна рейка и кам 100-150лв може да се отстрани проблемаПоне моя случай е такъв и сега си я карам така още.
  7. Е някоя вечер може само да се разкараме из грацко да се повъртим само ей така и Лаута Те Хонда не ги спират за нищо
  8. 1.Смених маслото2.Свещите несам ги барал една година3.Започнах да олекотявам4.Свалих и циганията по нея(лепенки тип пламъци)
  9. ЕЕЕЕЕЕххххеееее Здрасти и от мен много км. безаварийно каране и да се пазиш и ти също по пътя.И добре дошъл отново в фен клуба на Хонда.
  10. На следващата среща може и да се организира някакво (шоу)
  11. Бих карал Toyta Avensis много ми харесват
  12. освен да има нещо верно с този измислен тел. иколко се продава това чудо на техниката?
  13. Да,доста е добър но е редкост не по улиците а в България според мен
  14. Някой да го е виждал случайно в Пловдив?
  15. Аз несъм ставал жертва на такива кражби досега.Винаги си зареждам от едно и също място и ме познават и няма измама и само на Лукоил също сам доста доволен в Пловдив с картите за отстъпка 0,05 лв.
  16. Честито и от мен.И умната довечера
  17. И аз доста се чудих дали да го махна но реших да не си правя тоя експеримент.Колицата си ми проварвява доста добре и с него,а др.казват че ако го сваля щеми падне разхода и ще върви малко повече.
  18. Как се сменят крушките на конзолата на парното някой да каже моля?
  19. Скоро не се ли очертава среща някаде?
  20. Нека някой ако знае нещо да пише на korny_m@abv.bgАз сам от Пловдив
  21. ааа И искам да помоля накои от клуба да ми каже пт каде да си закупя една лепенка чух че майната ги продава но несам сигурен
×
×
  • Създай нов...