Jump to content

del_sol

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно del_sol

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 20.05.1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Много ви благодаря колеги ! Отстраних проблема
  2. Здравейте, Имам следният проблем.Спряха да работят часовника и сидито . Нямам изгорял бушон! Какво да направя?Ако някой може да помогне!
  3. мерси колеги !ще го мъча нещо пък ще видиме какво ще стане
  4. Здравейте колеги ,от няколко дни лиубимата ми хондичка не иска да пали без да и подавам газ когато е студена. Запалва за секунди и гасне , все едно има имобилаизер (а имобилаизер нямам).Някой коже ли да ми даде съвет от какво се получава това?
  5. del_sol

    Gsm + Antiradar ?

    Зравейте колеги , днес докато обикалях да си копувам телефон се натъкнах на една интересна измислица ! Става въпрос за нокиа 1112 един продавач на gsm-и ми твърди , че този телефон имал антирадар . А още по интересното е ,че се активира с мушкане на клечка от кибрит в гнездото за слушалките . На дислпея излиза една количка .А когато засече радар се включвала алармата на телефона. Много е интересно но чесно казано мен лично ми се струва таш.. работа . Някой ако има идея нека сподели .
  6. Стига бе Няма ли Перничани ?
  7. del_sol

    ПЕРНИК !

    Здравейте колеги !На последък започнах да мяркам доста истински автомобили в нашия скромен и пълен с Golf -чета (с500 кончета ) град . Ей народа почва да се осазнава лека по лека и в Перник бре . Все повече Хондички красят улиците ни . Та ми стана интересно колко от тях сме във форума . Колеги от ПЕРНИК пишете Да направиме и ние една среща . Септември стана вече утре сняг ше завали !
  8. мале колеги аз си намразих колата за вас не знам . И все пак кво стана с рекорда?
  9. Джантите са стахотни колега и колата си е екстра по въпоса за апаратчетата според мен или черни или подобен цвят като този на колата . не мисля ,че жълти ще отиват но това е мое мнение а колата си е твоя така ,че направи го както на теб ти харесва . мойте са черен мат . успех
  10. Страхотни снимки човече ! май си попаднал на перфектното място !
  11. И в краина сметка какво излиза ? че съм се набутал с тоя радар така ли ? наи много да си имам разправии с ченгетата така и злиза май?
  12. преди карах 19-ска 16v пак черна . Сега вече карам истинска кола . Ти кво караш?
×
×
  • Създай нов...