Jump to content

Nesluchaen

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nesluchaen

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Място
    София
  1. Скъсан ангренажен ремък. Като върти стартера чувства ли се да има компресия от двигателя. Ако върти свободно ( бързо) - проблем с ремък/ролка.
  2. Здравейте,някой знае ли дали изпускателните колектори на двигатели Ф20А4 и Ф20З1 са еднакви и съвместими.Благодаря!
  3. Здравей, колегаПъво честито за придобивката. Относно питането за лампичките, при мен също бяха изгорели. За да ги смениш трябва не малко разглобяване, но не е нещо непосилно. Блока с копчетата за ел.стъклата се сваля лесно с внимателно надигане. След като излезе откачаш буксата и ще видиш крушките. Те са малко специфични, не навсякъде ги има, за това аз сложих бели диоди. За да достигнеш до лампичките на централната конзола трябва да започнеш първо с освобождаването на конзолата между седалките, защото иначе не може да се извади централната конзола. Има един винт, който се вижда като отвориш жабката. От другата страна също има един винт, скрит от пластмасите около волана. Трябва да извадиш и врътките на парното. Става с леко надигане и издърпване. Като цяло като започнеш то си показва къде трябва да се надига. Има не малко щипки, но като се внимава не се чупят. Другата ми кола и на мен е Вектра, само че А и действително е по-добре обезшумена от Акорда, двигателя и шумът от гумите е доста по-малък, но за сметка на това звука на хондовия мотор е музика за ушите във високите.
  4. Имам същият модел и същото желание, но колкото и да съм търсил за английски Акорд такива фарове не съм намерил.
  5. Здравей колега, аз карам Акорд 5г. 94 година 131 к.с. от близо година и половина. Лично за мен колата придава неописуемо удоволствие при шофиране, достатъчно здрава - за този период имах единствено по-сериозни проблеми с климатика, които се решиха със смяна на радиатор. Това което на мен ми прави впечатление е, че вътре в колата е доста шумно, особено извънградско, не знам може при моята кола да е само така, но това ме изнервя доста. Иначе всичко друго си е 6. Разход бензин в София е 13, извънградско 8-10. Не съжалявай за избора си.
  6. Жалко, че не стават. А дали фаровете, на фейслифтния модел са еднакви с тези от 94г. Имам проблем с фаровете - счупени са им държачите на крушите и светят накъдето си искат и е хубаво да ги сменя, а фейслифтния модел се намира по-лесно по моргите.
  7. Здравейте, понеже искам да си сменя фаровете на моя Акорд 94г. седан правен в Англия с ето тези http://www.bgtuning.com/catalog/popup_imag...b5f&invis=0 , ме интересува дали ще станат за моята кола, защото имам съмнения че са за американския Акорд купе, предполагам имат някакви разлики с английския. Моля ако някой е запознат да пише.
  8. аз съм с Акорд 5 генертация, и при мен е така. Не знам дали е нормално, но понякога излиза нещо като пара. Забелязал съм, че не зависи от оборотите на двигателя.
×
×
  • Създай нов...