Jump to content

newman

Фен
  • Мнения

    72
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от newman

  1. ЪП! Хайде на вратата. 60 Лева. Никой ли няма да сменя ръждясалата си врата Поздрави!
  2. Хайде на вратата! Коментар на цената.Може да звъните на 0885 938 245 - ИВО
  3. Up На никой ли не му трябва читава врата?
  4. Здравейте колеги! Обявявам за продан червена необорудвана дясна врата за 5 генерация хеч. Перфектна без грам ръжда!!! Начална цена 70лв.Снимки по късно. Ако има заинтересовани Л.С.Поздрави!
  5. Продавам CD Kenwood Модел.KDC-M6021 Сиди-то е втора употреба ,без забележки,продава се със шейната.гр.Правец, Може да се докара и до София.тел.0887737262линкЦена 90лв.
  6. Здравейте колеги някок има ли впечатления от тези гуми Marangoni Meteo ESC E+ става на въпрос за 175/70 R13? Намерих Две гуми с джанти на една зима и 2 гуми пирели незнам какъв модел за 120лв. общо и искам да попитам дали си заслужават.
  7. Д13-ката е с механична помпа, няма какво да изгори. Най-много да се е скъсало платното на помпата или от резервоара излиза горивото и минава през един филтър, може той да се е запушил. филтъра се намира отдолу точно до резервоара покрит е с пластмасова кора.Ето ти снимка на резервоара има филтър и един клапан.
  8. от КАТ трябва да ни дадат по една риза
  9. newman

    и вие ли карате Civik

    Малко смешно, но само аз ли карам CIVIK в големия талон така са ми написали органите на реда При вас как е колеги? Ето и снимка:
  10. Колега такова нещо на 2 предавка 120 в доста клипчета за ускорение, които има във форума на какви ли не мотори на хонда не съм видял. ти къде си го чел това нещо незнам Колко оборота трябва да и развиеш на д13-ката за да стигнеш 120? можеби 10к+
  11. Здравейте скоро си купих задна врата за колата и 2 дена си играх със смяна на врати и сега имам една врата на части( механизми; ключалки; емблема; гуменото уплътнение; 2 ключалки( без Ключове за тях) Вратата е много изгнила, където бяха пантите направо я скъсах Тази на колегата която я взех беше в по-добро състояние(само 2 дена я кърпих китвах и шкурих) Та ако на някой му трябва нещо от изброените работи да пише ЛС за цени ще се разбираме(нещо символично)
  12. Освен 5-те болта точно под капака. 2 болта отдолу и 2 болта за калниците.
  13. Продавам тези говорители за 40лв. на 3 месеца са. купих ги за предната линия, но като свалих кората и се изненадах от 12 см. говорител и сега направо искам да ги продам. Запазени са решетките не са слагани(като нови са). Могат да се видят София (Студентски Град) 0885938245 Реална снимка:
  14. Колега кажи кво става оправи ли проблема? Гледам никой не ти е писал, таман ще вдигна темата.
  15. Ето и още две снимки по отблизо
  16. Колега Японски стандарт е с десен +И като си намериш пробвай дали ще пасне на стойката за акумулатор, че аз си взех такъв размер, но основата е по широка и не ляга ня мястото си много добре. Та с нагаждане, подлагане едвам съм го хванал със скобите му.
  17. Последния не го знаех. Мерси колега. Ето че и днес научихме нещо полезно.
  18. За какво са още 2, чеможе би съм забравил единия
  19. Колега така както си го изрязал дали ще му важи гаранцията?
×
×
  • Създай нов...