Jump to content

themowl

Фен
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от themowl

  1. Колектора го отнесоха. Кабелите още са налични на когото му трябват. За цената - каквото му е на сърце на човек
  2. Кабелите за свещите са от д14А8 бяха на колата преди да я продам(оригиналните/Stock) - 20лв.Смукателен колектор от д15Б2, всичко от въздушния филтър с колекторните тръби(метални) - 60лв.В София Дружба-2. 0895 488 155 - Ивайло.
  3. Продадена! Може да затворите темата.
  4. Запазвам си ред за делкото ако решиш да разглабяш.
  5. http://www.wipo.int/pctdb/en/wo.jsp?IA=WO2...mp;DISPLAY=DESCМоже да е полезно.
  6. Дано да си прав колега, за това че цените няма да растат на горе, което въпреки всичко не променя факта, че сега или след година жилищата няма да са по нашия джоб.
  7. Аз не съм и сигурен че съпротивлението е по-малко тъй като то не е решаващо. Токът е от порядъка на няколмко uA, т.е. ток почти не тече поради факта че искрата зависи единствено от високото напрежение. Не съм много наясно, просто ми се струва по-логично.
  8. Честито, живи и здрави . И повече пиене на срещата
  9. Моят опит показва, че за 3 стайни цените за квадрат са малко по-евтини но за сметка на това сега 3-стайните са големи като квадратура и разликата м/у 2 и 3 стайни се оказва от порядака на 20 000 евро някаде. На мен ми се струват много и затова сам на вариант в най добрия случай 2-стаен
  10. Е това ще бъде върхът. Даже мога да си го представя паркинг пълен само с хондаци един до друг...........
  11. Колега ако говориш сериозно кажи нещо повече за тия кооперации може да си намериш и купувач!Например в кой квартал става на вапрос, ти ли си собственика на място, какви апартаменти има (бр. стаи и квадратури) и най важното какви приблизително търсиш. Ето може да се разберете нещо с колегата.
  12. Честно да ти кажа не е лесно аз почнах да си тарся жилище преди 6 месеца и резултата е че не съм си купил още, даже в момента съм в абсолютен застой. Първо е трудно да намериш хубаво жилище, второ вече е много скъпо и трето банките не отпускат току така пари. Успех с начинанието.
  13. Първо мисля за мене и за хондичката ми а после за тези хорица, но скоро мисля да обарна логиката, когато си купя аз една волгичка. С такъв кеф ще карам в София най-вече, без грам да ми пука за такива хорица, които карат в насрещното, мислят че имат предимство и т.н. Е това е живот без стес.
  14. Достатъчно ми беше да се кача веднъж в хондичка и беше любов от пръв поглед. И няма за какво да се притенявам аз се грижа за нея и тя за мене
  15. themowl

    Как се казвате?

    Ивайло Пешев... приятно ми е !
  16. Здравейте, аз съм от ония дивелоперчета в Johnson controls не Johnson&Johnson, има разлика м/у сапуните и колите
×
×
  • Създай нов...