Jump to content

orom

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от orom

  1. Има един списък с качествените aftermarket марки на авто частите. https://avtosaveti.com/авточасти-препоръчани-марки/ Сортиран е по тип части и се търси лесно. Като гледам доста от марките съвпадат с това, което е писано в тази тема.
  2. Един адаптиран виц, за разведряване на обстановката… Един човек всяка неделя се молел на Господ: - Господи, помогни ми да спечеля от тотото! И така, седмица, месец, година, десетилетия. Господ накрая склонил, явил му се и започнали разговор: - Добре, ще ти помогна! Ама иди пусни поне един фиш де! - НЯМА! Ако ти искаш да ми помогнеш, фишове не ми трябват. - Ама отиди до тото пункта и поне си кажи числата. - НЯМА БЕ! Тото пункта сам трябва да разбере числата ми! - Е как ще ги разберат? - Техен проблем си е. Те получават заплати, за да работят в тото пункта. Аз не получавам заплата за да печеля от тотото. Телепатично да се свържат с мен или да ми звъннат по телефона, ще им кажа числата. Служителите от пункта ще осъзнаят своите грешки, че години подред са приемали фишове на грешни хора. И тези грешни хора незаслужено са печелили. Те трябва да преминат през истинското вътрешно ъпгрейдване на психиката. Ако трябва да дойдат на крака при мен. Крайно време е служителите да се адаптират към новата обстановка и да почнат те да разпитват за числата. - Служителите на тото пункта, да дойдат при теб и да те питат? - По други държави печелят и без фишове, и без тото пунктове. Получавам електронна поща, че арабска принцеса е решила да ми остави огромно наследство. Пращам й номера на кредитната си карта и 3-цифреният код и си получавам парите.
  3. Когато немската бабка види, че някой нарушава закона, тя пуска сигнала до полицията. Тук обаче хората почти никога не правят така. И, Цецо, май хващам логиката каква е! Немското обществото помага, защото немските полицаи са големи некадърници, несериозни типове и безотговорни. Защо в България да помагаме на органите, на системата? Нашата система си е перфектна!
  4. Колегата изрази мнение, че какъвто си е човека, не може да ни повлияем по никакъв начин. Ако е така, тогава няма смисъл от тези, които имат за цел да контролират, пре/възпитават, ограничават. Щом няма никакъв смисъл и струват много пари на обществото, най-логичното е да се премахнат. Та в този ред на мисли, логиката на колегата Цецо куца яко. Чувал съм много истории за български шофьори – рейсъри, тарикати и т.н., които отиват в Германия и почват да карат по правилата. Връщат се в БГ и… отново стават рейсъри! И обратното – немци, които идват в БГ, почват да нарушават правилата. Това отново контрира с предположението на колега, и по-точно, че „Обществото не може да превъзпита някого на сила.“
  5. Тогава да разпуснем затвори, съдилища и полиция??? Щом не може да направим нищо, явно са ни само данъчна тежест
  6. Тогава да разпуснем затвори, съдилища и полиция!
  7. Така както го казваш, ще излезе, че нищо не може да се направи срещу милиони българи... Или по-скоро "понеже всичко е голяма каша и за това няма да правя нищо". В страницата за Гражданите са дадени няколко линка от медиите, че приложението наистина върши работа и има много санкционирани.
  8. В страничката са описани два варианта. По-добрият е да се пусне сигнал през приложението Гражданите. Те оформят сигнал, който отива директно към КАТ. Кифлата няма нужда да се обяснява на вас къде е била, защо е била, колко време й е бил фризьорът и т.н. КАТ й пишат акта, вземат и точки както си му е реда.
  9. Темата е актуална и не е стара. Особено в София. Гонили са ме без да преча - пред гараж, само докато чакам в автомобила си. И аз преместих колата си, само защото не знаех какви са правилата - че този който ме гони, ме лъже. И сега предоставям членове, алинеи и т.н от закона, че няма проблем да се спре пред гараж, стига шофьора да е в колата и да я премести, когато гаража ще се ползва.
  10. Спирането пред гаражи е позволено, но паркирането не е. Ако сте спрял и пречите на достъпа, трябва да освободите входа. В линка има информация за закона, членове, алинеи от ЗДвП и т.н.
×
×
  • Създай нов...