Jump to content

hondafan84

Фен
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно hondafan84

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V 3 2.2 I-DTEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Мерси за препоръката, ще гледам всички варианти.
  2. Това го направиха в Бултрако, след което имам чувството, че в определени участъци, където вибрациите с появяваха, спряха. Но като цяло все още има вибрации, които не са ми комфортни.
  3. @nikolay.vardolov Дано се намери решение. @borko 30 Днес говорих с 2ма майстори от различни сервизи, според които ако е вътрешно каре би трябвало да се прояви над 70 км и то при ускорение. Според тях в моя случай са по-скоро гуми и единият ми препоръча да направя динамичен баланс в Полмо Авто - само те имали подобна машина. Ще пробвам там, ако не ще проверявам карета и т.н.
  4. @nikolay.vardolov Здравей, Исках да попитам има ли развитие по твоя случай, защото и при мен се очертава подобна одисея. На първо време ходих на баланс на гуми в Бултрако, но не помогна много. Вибрациите се усещат най-много на 100 км. независимо дали давам газ или намалявам и то на определена настилка - предимно от по-новия асвалт като например автомагистрала Люлин или някои участъци на околовръстното и цариградско. Имам и друг въпрос - кои сервизи за баланс на гуми ползвате вие, искам да имам алтернатива на Бултрако за всеки случай. Поздрави!
  5. Да, и аз четох за тая система и се чудех не е ли от нея. Интересното беше, че в деня, когато се появи беше сравнително по-топло - 5-6 градуса, а преди това на -3 не се случи. Все пак въпреки разкарването до Бултрако съм доволен, че отделиха време на колата и направиха диагностика. Така съм по-спокоен. Мерси за коментара.
  6. Водих я в сервиза, казаха, че и няма нищо . Демонтираха ремъка, слушаха, правиха диагностика и така... ще видим с времето ...
  7. Ясно, ще я карам утре на диагностика там, да видя какво ще кажат и от сервиза. Няма да бързам. Благодаря за мнението.
  8. Да и в темата по-горе препоръчват смяна на целия компресор превантивно, въпреки че може да е само от съединителя на компресора. Мисля да направя това, въпреки че имам лош опит с превантивната смяна на части с друг автомобил. Все пак този път ще я заведа в сервиза на Бултрако, надявам се там да са точни.
  9. Привет, Доста сходен звук намерих тук някой да е питал. Качвам го като референция, защото си мисля, че може да е същото: Ще откарам колата на сервиз, за да я прегледат.
  10. Здравейте, Купих CR-V 3-та ген. 2.2-IDTEC автоматик преди месец, За сега всичко е ОК по колата, но преди седмица се появи шум при работа на климатика. Градусите навън бяха около 5 и при шофиране между светофарите започна да се чува нещо като съскане и съвсем леко пристъргване или нещо такова. Звукът е едва доловим и трае 15сек след което изчезва за минута две и пак се появява. При спиране след 20 мин и повторно запалване час по-късно мисля, че спира да го прави, но не съм карал колата достатъчно, за да съм сигурен. Четох, че може да е от изпускане на фреон поради износено уплътнение на някоя клапа, а може и да е от компресора. Понеже нямам колата от отдавна предполагам, че е възможно и да е нормално за работата на климатика, а аз просто да се шашкам. Реших все пак да попитам за мнение тук, за да знам как да предотвратя бъдещи проблеми. Качвам и клипче, което направих. Звукът се чува между 3-та и 12-та сек от видеото и после затихва и климатикът работи нормално. Благодаря! CR-V_ac_cut_part1.mp4
  11. @ceco_accord Да, прав си, не съм карал такава и може да не е за мен. Ще помисля и за други опции, както и за офертата на твоя приятел. На хартия много ми харесва, а и вярвам на написаното.
  12. Да, благодаря. Ще прегледам подробно. Няма да се мятам на сляпо за момента, ще проуча още нещата.
  13. @Plamen-CRV това изглежда супер полезно, благодаря! Ще мисля, че имам горчив опит със сервизи и още не мога да се оттърся. Последната ми кола Нисан Примера p12 я водех на едно място, където казваха, че всичко и е ОК, само от както я купих ми предложиха да си сменя съединителя, че бил твърд педалът. След 2-3 години безпроблемно возене реших да го направя за всеки случай и на втория ден след изкарване от сервиза се счупиха аксиалните лагери при спиране на светофар. Закрепиха я, но казаха, че се "молят до кога ще изкара". Няма място за сравнение със CR-V, но определено вярата ми в сервизите и колите на старо се поразклати.
  14. @Plamen-CRV благодаря за пояснението. Наистина изглежда супер. Още не мога да се прежаля обаче да я купя директно от човек, ще ми се ако ще инвестирам такава сума да идва с повече гаранции и за това гледам тези от Бултрако, въпреки че и там няма много. А каква е разликата между бензина и дизела? Знам, че темата предизвикава доста дискусии - чел съм, че някои не харесват дизел, а има митове, че за тези хонди е по-добре бензин, но за сега не знам на кое да се доверя точно.
×
×
  • Създай нов...