Jump to content

Цветан Цоцов

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно Цветан Цоцов

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA CR-V ІІ 2005 дизел
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Свиленград

Contact Methods

  • Skype
    Вайбър

Последни посетители

240 профилни разглеждания
  1. На мен цената ми излезе по 280лв на полуоска за вътрешните предни карета . Много време мислех че проблема не е от тях , но след като ги разглобиха ме накараха да проверя с пръст колко са наранени стените /големите вътрешни шлици/. Предполагам използват специални абразиви .Кзаха ми че процедурата ще е около 5-6 часа. Оствих полуоските и се прибрах .Оставих ги вторник след обяд , получих ги по еконт в четвъртак сутринта. Не предлагат услуга демонтаж и монтаж на полуоска. Намерих сервиз в който ги свалиха и извършиха процедурата. От сервиза ме питаха дали са закалили каретата допълнително , аз разбрах че не е нужно , защото няма температури които да нарушат якостта на материала. Пак ви напомням изпращайте само оригинални , а не китайски полуоски. Аз бях купил от Холандия црв 2 - фейс и се оказа с китайски полуоски. Наложи се да купя втора употреба оригинални . Намерих в Сливен , но сгреших че не ги изпратих тогава в Царацово , а се наложи да плащам два пъти монтаж и демонтаж. Внимавайте и не правете моята грешка.
  2. Каретата се рециклират в село Царацово до Пловдив. Полуоските трябва да ги изпратите с Еконт или друга фирма . Името на фирмата за рециклиране е Булкардо - ул.."Хан Аспарух"№1 тел. 0888 922 001 .Каретата - предно дясно задължително с пръта с висящият лагер и цялата полуоска , предно ляво цялата полуоска .Важно : полуоските комплект задължително да са оригинални дори да са втора употреба.
  3. Цехът за рециклиране на полуоски за хонда се намира в село Царацово , до Пловдив. Единственото нещо което трябва да знаете е да отидете или изпратите само оригинални полуоски. Цеха не рециклира китайски или други полуоски , а само оригинални. Шлифоват наранената част от вътрешните карета , по цпециален начин ,без високи температури и допълнително закаляване . Скоро бях там е съм доволен.
  4. Днес забелязах ,че след като загрее двигателя тракането се увеличава .Съмненията ми клонят към някоя от веригите и май ще се наложи отваряне и ремонт. Тогава ще се проверят и другите видими неща. Но при нас няма читав майстор.
  5. Здравейте , на скоро се сдобих с honda crv 2 - дизел. Чувам леко тракане и съскане в двигателя .Смених маслото на двигателя , скоростната кутия и заден диференциал .Когато запаля мотора отпред в дясно се чува съскане , чува се и тракане в двигателя. Свалих ремъка и запалих мотора , шума остана същият. Ремъка и шайбите са наред. От други шофьори разбрах че проблемът може да се окаже от някоя от веригите. Търся съвет към кого да се обърна и да разреша проблема. В Свиленград няма майстори на honda .Търся възможност в Хасково ,Пловдив ,Стара Загора ,Сливен. Благодаря предварително за информацията която ми предложите.
×
×
  • Създай нов...