Jump to content

seihito

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно seihito

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Акорд 7 2.0i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

129 профилни разглеждания
  1. Здравейте, имах проблем миналата година с багажника на акорд 7 комби 2006. Не се отваряше не се затваряше от дистанционното, алармата се включваше. После се оправи от само себе си и така 1 година. Правеше го когато е валяло дъжд или сняг. Сега проблема се появи отново, но сега всичко си работи отваря затваря по всички възможни начини, но на таблото постоянно ми свети че багажника е отворен. Поради тази причина не заключва от дистанционното само отключва. Мисля че затова се включва алармата.
  2. То всичко тръгна от там, че алармата се включи докато чистех снега. (Даже не знаех че има аларма). Спрях я с натискане на кякое от копчетата на ключа. Тогава забелязах, че колата не се заключва от дистанционното а трябва да ползвам ключа и ръчно да я заключа. После откл/закл от дистанционното проработи остана само багажника. Днес пак не откл/закл от дистанционното. Вече не знам къде да търся проблема.
  3. Здравейте, при мен проблема с 5тата врата е сходен. Отваря затваря от дистанционното или от копчето на таблото когато си поиска. Обаче алармата се включва понякога и майстор ми каза, че алармата се вкл. защото отчита, че нещо е отворено. Когато отворя багажника се чува пискане 4пъти, кратка пауза пискане 4пъти и така през цялото време докато е отворен багажника. Майстора каза, че това пискане не е нормално. Какъв може да е проблема
  4. Сутринта се оказа, че дистанционното си работи само не отваряше багажника нито от ключа нито от таблото. Ходих при един майстор който се занимава с аларми той каза, че най-вероятно алармата се вкл. защото дава сигнал, че нещо е отворено. Провери вратите - те са ок. Каза, че сигурно е от багажника. Когато отвориш багажника се чува пискане 4 пъти, кратка пауза и пак пискане 4 пъти. Така докато е отворен багажника това пискане се повтаря. Майстора каза, че това не е нормално и това пискане 4 пъти значело нещо. Въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с такъв проблем.
  5. Здравейте, имам Акорд 7 2.0i комби, докато чистех колата от снега се включи алармата със звуков сигнал от клаксона. (не знаех, че има аларма понеже я имам от скоро) колата си беше заключена даже ключа не беше в мен. Докато се кача да го взема минаха 5,6 мин алармата си свиреше и светеха мигачите. По някакъв начин с натискане на бутоните за откл/закл спря колата остана отключване. Забелязах че не мога да я заключа с дистанционното (само отключва). Друго което забелязах е, че не отваря багажника от дистанционното. С ключа отключва и заключва. Всичко си работеше не знам какво се случи. Ако някой може да помогне. Благодаря предварително
×
×
  • Създай нов...