Jump to content

Elenkov

Новак
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Elenkov

  1. Благодаря колега, колко време как я караш на газ и нали си 2 ра генерация.
  2. Здравейте, понеже се замислям да газифицирам ЦРВ 2004, Каравел газ, това Иво Ленков ли е. И някой който е имал ЦРВда сподели какво е положението след слагането на газ. Благодаря.
  3. Здравейте и аз имам проблем с навигация и радио Cr-v 2004. Колата я взех с пръщене в радиото и от нито един бутон не можеше да се пипне да се изключи. След като откачих клемата на акумулатора пръщенето спря. Питането ми е къде в София могат да ми отстранят приблема да си слкшам поне радио и да ползвам часовника на навигацията. Благодаря.
  4. Здравейте колеги, отскоро взех едно Crv 2004, 2ка, бензин. Колата я взех с проблем с навигацията и радиото. Проблемът беше, след като дам на контакт радио прихващаше няква слаба честота и пръщеше, а навигацията не запалваше, в началото си помислих, че съм за код, но от Бултрако казаха, че не съм. След това откачих клемата на акумулатора, че ме подлудяваше това пръщене и нямаше спиране, или бутоните не работят. Та питането ми е къде бихте ме насочили да ми оправят радиото и навигацията поне да ползвам часовника. Благодаря.
×
×
  • Create New...