Jump to content

bread1978

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bread1978

  1. няма, за съжаление ... само да си управляваш музиката става екрана :-)
  2. А какво е това "Ивайло до Студентски (Хонда брадърс)"? Къде се намира по-точно (и контакти ако може)? И на мен ми трябва майстор за такива дреболии - масла, накладки и т.н. Благодаря!
  3. за жалост няма автоматични фарове, както и дневни светлини. Затъмняване на огледалото също няма :-)
  4. Относно нивата на обурудване: моята е Executive (май най-високото), и нещата, които мисля че има повече от другите са кожен салон, подгрев на предни седалки, би-ксенон, релси на тавана, люк, навигация(непотребна, само аудиото може да командваш през дисплея), и май това е :-) . Стандартното и обурудване си включва всичко друго, например темпомати, VSA и т.н. Колата е широка, което предполага стабилност по завоите - поне аз така я чувствам (не съм състезател де, спазвам горе-долу правилата :-)). Карам я с всесезонни гуми Toyo 205/55/16, държи се прекрасно на пътя.
  5. Аз карам такава, 1.8 автомат, 2008 година :-) Ами супер си е колата - за 2 години само масла и филтри, и много леки проблеми с климатика. Аз съм 1.90 висок, ама 85 килограма, и ми е супер като простор вътре. Средната седалка си пада и става барче с подлакътник и т.н. Недостатъци - както е казал колегата по-горе - сравнително малък багажник и мъртвата точка(с нея се свиква за 1-2 дена). Вози малко твърдо, ама и с това се свиква :-) За дълъг път и завои - само позитиви мога да кажа. Успех!
  6. е този "еладжия" не може ли да хване къде се прекъсва връзката? То ясно, че нещо се е откачило, само трябва да се хване къде е :-)
  7. Вторият -> https://soamaps.com/country/BG/12086/gtp-eood-car-inspection-station Тестват спирачки, газове, светлини, чистачки, и слизо долу да гледа. Всичко за около 25 мин, като през цялото време седиш в колата и правиш квото казва. Няма тестер за амове. Ааа, и предимството е, че работи и събота, и неделя от 8 до 18 :-)
  8. Пункт за прегледи "Толева махала" - до Божурище, София. Миналата седмица минах, няма такива глупости там - седиш си в колата и правиш каквото ти кажат.
×
×
  • Създай нов...