Jump to content

kokoshinko

Фен
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно kokoshinko

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 7 2.0 тайп С
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Манчестър

Contact Methods

  • Skype
    Нямам

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Смених ги днеска отзад и 2та СКФ. Как се натяга механизма на ръчната спирачка отзад на апарата ? Няма и няма ръчна и това всичко ново жила накладки дискове апарати , на прегледа на валяците неможе да ме изхвърли а я бях натегнал до толкова че спираше по енерция .
  2. Някой сменял ли е задни лагери на тайп с че мойте се предадоха и 2та , гледам ги, но на някои марки лагери излизат по 2 варианта -139 ММ и 152 ММ мисля че 152 е за мене понеже го дават за дискови спирачки а 139 е за барабани но пък излизат и такива с абс без абс незнам си кво . Някой ако е сменял да сподели коя марка е сложил доволен ли е кои марки като цяло са добри , а пък и то май качеството на авточастите не е като преди но все пак . Аз съм се спрял на СКФ за сега . Благодаря
  3. Като сваляш крушката с буквата как ти се струва влиза ли буквата хубаво и плътно може би това да е проблема. Пробвай да изкривиш съвсем лекичко крачетата на крушката за да влезе хубаво буквата. Между другото някой може ли да каже колко мм е диаметъра на съединителя на 2.0 тайп с хечбека , че ми излизат 2 размера 215 и 217 мм .
  4. 2002 Vw Bora 1.9 tdi 115- 2014 - 15 само проблеми 2004 Алфа 156 1.9 жтд 115 -2016 - до сега родих се с нея 2018 в Англия пасат 6 2.0 тди до 2019 2019 хонда джаз 2002 1.4 бензин до 2021 2005 Хонда Сивик 7 2.0 бензин 4 врати 2021 до сега . Не намирам тема но ми се иска да го засиля малко тоя двигател има ли как да се сложат части от същия модел Хонда но тайп р ?
  5. На Сивик 7 с лупи сложих Osram night breaker незнам си кво изгоряха з 4 месеца някъде една сутрин като пускам фаровете и двете едновременно изгърмяха, евтин лед сложих - голяма грешка габаритите светеха повече , сложих ксенон работата заспа. Сега искам да сложа хубав лед на дългите и гледам новите philips ultinon pro9000 обаче ми е чудно в какво положение трябва да бъде самата крушка самия лед след като се монтира ?
  6. Здравейте крушката се беше откачила от само себе си и мисля че самата скоба беше крива защото в сравнение с другата много по трудно се закопчаваше и не стоеше както трябва добре че беше от страната на акомулатора и имаше повече място за да мога да я сваля и лекичко изкривих ухото което се натиска , закопчах я както трябва и сега си свети нормално . Иначе преди колкото и да натискам някак си скобата не преминаваше изцяло зад пластината а стоеше на ръба.
  7. Колеги сложих си ксенон свети доста по добре отколкото с халогенните крушки , но както беше с халогенната крушка така е с ксеноновата просто левия фар свети доста в ляво и доста по нагоре от левия дори когато съм ги свалил. Установих че може би проблема е в пружината която държи крушката. Почти не успявам да я закопчея и някак си я застопорявам в полу закопчано положение как ли не се мъчих немога и немога да си вкарам пръстите и да я закопчея. Утре ще отворя пак и ще пробвам някак си с някаква отверка и ще споделя как е.
  8. Значи най вероятно не съм я сложил правилно но просто като знам каква е мъка и как няма хубав достъп немога да разбера как точно се слага
  9. Колеги на 7ма генерация Сивик фейса как се регулират фаровете. Бях сложил крушки Осрам изгоряха сложих обикновенни обаче левия фар не е като преди и свети малко нагоре и съм ги смъкнал най долу от копчето. Или дали има значение в какво положение ще е крушката и да съм я сложил грешно за това така да се получава.
  10. Колеги аз тука от няколко дни забелязвам че при студен старт се появява едно чукане за малко и изчезва (30 секудни) смених маслото последния път със 0в40 както го дават по каталог но се чудя дали вече не е за друг вискозитет щото е на 101000 хиляди мили. Примерно 5в40 или 10в40 става въпрос за Сивик 2.0 160 к.с.
  11. Проблема е решен , масово продават дясно жило 1980 мм дълго , поръчах 1963 мм макар че не видях разлика като ги сравних , най накрая днеска намерих време и място свалих старото "ново" , сложих новото и ръчната дойде.
  12. Има ли някой тука който да работи в магазин за части или автосервиз и който може да ми каже точната дължина на жилата ако му дам вин номера ?
  13. Така първо преди да ги свалим установихме че жилата в купето бяха кръстосани , на дължина дясното е дълго с около 2 см повече , сложихме ги пак в момента е горе долу добре ръчната държи обаче иска още натягане , а като натегнем още малко при опъване на ръчната десния апарат чисто нов не иска да се връща. Мисля че освен че жилата са по дълги отколкото трябва особенно дясното с лявото нямам никакъв проблем има и някакъв проблем с жилото вътре вероятно от това че са били кръстосани, но за мен главното е че са по дълги отколкото трябва. В аутодок дясното го дават че е дълго 196 см а лявото 194 , а при мен са 198 на 196 . Отидохме до магазин за части за чисто ново дясно жило и то е 198 см също не ми върши работа .
  14. Жилата са свалени едното е 196 см и хваща като опъвам ръчната в момента в който хване дясното колело все още се върти . Дясното жило е 198 см и като се опъва ръчната почти не се движи трябва да се натегни повече за да хване и то , сега ще пробваме да разменим дясното с лявото да видим какво ще стане.
  15. Разхлабил съм болта в купето и не задържа в момента
×
×
  • Създай нов...