Jump to content

advokata

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от advokata

  1. Намерих го. Адаптивното окачване е това.
  2. Здравейте, обмислям ъпгрейт от Civic 8 gen на Civic 10 gen. Може ли да ми кажете тези бутони до скоростния лост в дясно какво означават. Опитах се да си потърся в интернет но на 90% колите имат само 2 бутона горен и ECON. Най вече ме интерисува средния каква работа върши, изглежда ми като амортисьор или нещо такова.
  3. Колега, сподели малко информация, че вмомента съм в твоето положение. Иска ми се да е автоматик а не ръчка и малко имам вътрешни противоречия за автоматика на civic-а. Ще ми е полезна всяка информация и отзиви по темата.
  4. Здравейте, Искам да попитам как се водят тези пластмаси под праговете. Опитвам се да си намеря такава пластмаса но като напиша "праг" и ми излизат други неща. Ето снимка (не на моята кола) за да е по ясно:
  5. @Nikito82 - Преди няколко месеца изгубих някъде тази капачка за дръжката. Купих цяла нова брава махнах това сивото и си го залепих на моята брава с Полиуретанов силикон. От тогава до сега нямам проблеми. Търсих само това сивото в интернет, което явно е болната част но не намерих нищо като цяло.
  6. Вижте тази тема защото вече е обсъждан проблема: Ето клипче как се разглобява и ремонтира:
  7. Някой успял ли е да намери капаче за дръжката ?
  8. Това може да ви помогне: Аз поне така си оправих проблемите още като я взех.
  9. Аз днес бях в шок. Вчера валеше силен дъжд и днес като отворих вратата от нея изтекоха поне 400 мл вода. Хубавото е, че предният собственик е махнал тапичките, за които говорите
  10. Последно какво сменихте - амортисьорите, пружините или и двете ?
  11. Може би ще разбереш ако отворите капака и някой ваш приятел запали колата вместо вас. Слушате от къде идва звукът и се ориентирате. Може да е ремък или ролка според мен. Надявам се някой да каже по слух какво е. Най добре да я закарате на майстор.
  12. Намери ли за да споделиш от къде си я взел, че и моята се прецака и сега е със самонарезни винтове. Малко заора миналото лято. Просто колите ни са ниски и трябва да се внимава.
  13. Как разбра, че рейката е за рециклиране ? Как точно лопа отпред колата, защото и при мен нещо лопа отпред и майсторите не могат да разберат какво е. Предложиха да сменят амортисьори, задни втулки на преден носач, макферсон с лагер. Ама не знаели от къде да започнат и ми казаха да си карам така и като се засили звука да съм отишъл да видят какво става. Чудя дали не е проблема в рейката в крайна сметка.
  14. Имам 1.8 и разхода е 10 л. / 100 км. градско в София. Да уточня, че не минавам големи разстояния. Лятото извънградско по АМ Тракия София->Бургас 7-8л/100км но все пак е магистрала. Поздравления за темата защото и аз се чудих дали не ми харчи много колата. Явно си е нормално градско да е около 9-10/100
  15. Колега успя ли да го намериш, че и на мен ми стана интересно къде е за да го сменя превантивно, че скоро сменях маслото и ми се иска и горивния филтър да сменя. И аз съм с 1.8 140к.с бензин
×
×
  • Създай нов...