Jump to content

N.B.

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно N.B.

  • Ранг
    N.B.
  • Рожден ден 15.03.1976

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2007 Executive
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  • Интереси
    Тихо човъркане по автомобила на фона на бърз и агресивен метъл.

Contact Methods

  • Skype
    babameza1

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте Моето CRV 3ген. е 2007 бензин и с дясна дирекция. След смяна на левия преден носач се появи едно похлопване при неравности, на реглажа на сходимост човека каза че не е болта на носача който се наложи да бъде сменен и не отговаря поради това на размера на втулката му, а кормилната рейка. И тук се появяват въпросите: Нужно ли е Да сменям цялата рейка? От прочетеното по темата разбирам че щетите са частични, нямам проблем с работата, само хлопа, но предпочитам да съм сигурен в колата. Хлопането е отляво, но както казах съм с дясна дирекция,което пък се явява проблем откъм магазин, трябва морга само,или не е така, т.е. Могат да де ползват части за лява дирекция? Ще съм благодарен за съвети как да реша проблема и да финализирам ремонта на ходовата част. Поздрави!
  2. Здравейте, реших да подготвя колата а зимата и смених неизвестно каквата охладителна течност с антифриз и бях изненадан от появата на миризмата му в купето и мистериозното му изчезване от разширителя (около 200 мл.).Сигурен съм че не е обезвъздушаване защото доливам за втори път. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели опит. Колата я огледахме,теч в коша няма ни от маркучи ни от радиатор,двигателя му мериха компресията като слагаха газовия инжекцион и каз аха че няма проблеми ,според проучване в нета е компрометирано трасето в купето за да има миризма. Въпроса е дали е гарнитурата на главата или трябва да разглабям таблото за радиатора на парното. Благодаря предварително!
  3. 4500 пандура са бийонд май посибилитис,особено в момента с неясното трудово бъдеще. Иначе това е колата,да,важно е да е RSZ и аз лично съм решил RN7 или RN9 заради 4х4то, другото е Crossroad който е с абсолютно същите опции за двигатели и трансмисия.За 2000$ иде от Йокохама до Варна,ама мито,ДДС(за къв *** не ми е ясно) дори да я намеря за малко пари пак ще ми изгорят душичката изедниците докато я подкарам....но съм сондирал.За мен опцията да нахраня английския прекупвач не е добра.Засега мечтаем и чакаме по добри времена. Весели празници и наздраве!
  4. И аз да кажа,малко късно,ама ако някой чете все пак... Карам Стрийм 2001 1.7 RN1 D17A2 с ръчни скорости и газов инжекцион. Тази версия според мен е за предимно градско каране,събиране на деца от градина,училище,пазаруване и т.н.,тоест това е било заложено като идея при проектирането и. Късите предавки са резултат от това двигател с тази мощност да може да задвижи купе с тези килограми.Колата е доста динамична въпреки уж слабия си двигател,мести се с лекота,набира и поради късите скорости можеш да караш на пета в града ако си на околовръстен или булевард,аз лично често го правя,четвърта и пета са удобни за градско. Слабото място,естествено,при късите скорости е извънградското.Там на 3000 об. е с 90 км/ч,като ако нямате желание за по висока скорост можете да докарате 8/100 разход на газ(!) ,но ако се настъпи нещата се променят рязко,веднъж реших да експериментирам и карах с около 160 от Бургас до Пловдив и даде разход 15/100,като най вероятно при тази скорост е бил по висок тъй като имах и сектори с по ниска скорост.Просто колата не е за това. В града дава между 10.5 и 12 / 100 в зависимост откъде зареждам и задръстванията. Мислех си да я сменя но не мога да се лиша от огромното и пространство,пренесох сумай ти багаж ,покупки ,хора и прочие и още не мога да намеря друго което да свърши тая работа на тая цена.Определено съм фен на японските автомобили,за съжаление следващата генерация на стрийм (RN6 - RN9)е само за aзиатския пазар,намират се и в Англия но за 5-7 к. £,което не ми е по джоба,обмислях как да вкарам директно от Япония но и това е твърде скъпо,тъй че докато го измисля ще си карам тази. Поздрави на всички и се надявам да съм бил полезен.
  5. Благодаря,ще действам тоя уикенд и ще пиша докъде съм я докарал
  6. Здравейте От около половин година съм горд собственик на Стриийм 1.7 2001ва. Оказа се че няма задна бяла светлина,което явно не ми тежи особено освен ако не попадна в някой населен пункт осветяван само от луната и не се натреса на нечия ограда както ми се случи. Та,колата откак я взех никога не е светила при задна,бихте ли ме посъветвали къде да търся повредата Благодаря предварително и моля да бъда извинен за тъпия въпрос .
×
×
  • Създай нов...