Jump to content

doktotra

Фен
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

19 Neutral

Относно doktotra

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 1.08.2002

Profile Information

  • Кара
    Accord 1.8LS
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Contact Methods

  • Skype
    Остана в 2009 завинаги.

Последни посетители

786 профилни разглеждания
  1. Имам една странна идея, която не ми дава мира от извесно време. Преди време бях видял клип на сивик с D16 с изпускателен колектор направен по идея на турбо колекторите на субару. Сиреч с различна дължина на тръбите за да звучи дрезгаво. (Слагам линкче за клипа: https://youtu.be/V5DIV-dwXbY ) Проблема е там, че не намирам такива колектори за F серията на Хонда( искам да сложа такива на Акорда) Има за D и B серия, но там са със различен захват за блока. Въпроса ми е такъв дали ако намеря за Д серия например и отрежа планката от стария колектор и го заваря на новия ще се получи нещо или колектора трябва да е ръчно израбтен. Второто ми притесние е с диаметъра на тръбите дали няма да малък и да души мотора с колектора за Д серия. Ще ви оставя тази тема да си помечтаете и вие, а аз отивам да правя материал за биографията на Далчев…
  2. Благодаря утре ако не вали ще пробвам да видя дали всичко е включено и ако е ще се опитам да я издърпам.
  3. А как мога да я извадя ръчно за да тествам?
  4. Здравейте, колеги! Купих колата с радил на kenwood, но не хваща станции на радиото. Само пръщи, а антената не излиза. Не ми е важно радиото, понеже почти не слушам радио но понякога като ми се прислуша няма как. Някой сблъсквал ли е с моя проблем? И има ли шанс оригиналната антена да не е съвместима с kenwood-a?
  5. Благодаря, колега. В крайна сметка си поръчах и ги сложих. Обаче всеки който смята да си ги подменя с нагреваема жичка, а не с ледове. Няма никъде в Бг 3W(или аз не намерих) Тези, които взех са 2W и балона им е по-различен и ако фасунката е по изгоряла и отчупена стоят малко хлабаво. Оригиналните са с голям балон.
  6. Здравейте, преди няколко месеца сложих лед крушки, но изгоряха почти всички и сега си търся оригинални т5 крушки. Някой случайно да знае от къде нога да си купя?
  7. Здравейте, колеги! Имам едно въпросче, тъй като си взех колата с неоригинална аларма и е бил сменян акомулатора преди да я купя си била забравила дистанционното и дистанционното не отключва и заключва колата. Това е дистанционното. Преди да застудее си работеше ама баща ми я кара един път и не знаеше че съм оправил дистанционното и отключил с ключа и от тогава дисанционното пак не работи. Някакви идеи как да го обуча ? (Може би ще е добре да сменя батериите, въпреки че не мисля че това е проблема)
  8. Не съм запознат с нивата на обурудване, но никъде не видях да дискутирате LS. Моята е такава и общо взето е доста базова - без халогени и автопилот и с климатик. Но и без много екстри колата е супер за пътуване.
  9. Здравейте, от както взех колата черните лайсни под прозорците виждам, че са прегорели от слънцето черната боя пада. Седи грозно и искам да ги оправя. Идеята ми е с черна боя да ги пръсна, но не знам как да ги сваля.
  10. Здравейте, септември месец смених дисковете на акорда понеже бяха криви и тресеше при спиране. И преди 1-2 седмици почна да го прави същото. Та се чудя самите дискове ли са били фалшиви или има нещо друго което е причината да ги криви
  11. Аз обаче нямам външна температура, възможно ли е да няма сензор? Или проблема е друг.
  12. Бутона за ресетването на временния пробег ли имаш предвид?Ако да, трябва да го задържа повече време, но работи.
  13. И аз исках да сменя на парното осветлението, но не можах да го сваля и го оставих.
  14. Колега @Led, под контактите на крушките имаш предвид мястото където фасунката контактува с платката нали така?
  15. Няма на стрелките, и моята на скоростомера не светеше до край, след като смених самите крушки светна и тя.
×
×
  • Създай нов...