Jump to content

Basatauser

Фен
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Basatauser

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Лондон

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. И аз днес се сдобих подложки 20мм от руснаците и скоро ще пусна снимки и размери колко се е повдигнала
 2. Здравейте колеги малко информация ми трябва 😀 За какво е този селеноид
 3. И аз замених моята оригинална с китайче и съм доволен засега.
 4. Колега slavko мерси за съвета. Края на месеца патувам за България ако стигна без проблеми ще отида в някой сервиз че тук майстори няма 😁. За колегите с филтрите 40 лв за филтър китайче са малко множко 😁 Оригинален на хонда е 35£
 5. Смених накладките днес няма подобрение. Колко трябва да е луфта на каретата звукът който издава е като този на клипа но само веднъж трак 😐 20190707_130648_1.mp4
 6. Направил съм едно обновяване имам вече около 1000км ще правя още едно скоро +чистене на селеноидите. Ползвам само масло на хонда 40£ ми е туба 4л. Сутрин преди да запаля натискам спирачката и местя лоста нагоре надолу и в повечето случаи пали без това чукане.
 7. Колега Slavko нямам никакви други оплаквания в движение колата върви много добре ако съм натиснал педала леко сменя на около 1500 обр. Ако я настъпя повече на около 3000-3500. Предните накладки са ми за сменяване утре ще бъдат сменени и ще се заслушам откъде идва това чукане. Колега Carpera утре ще го погледна тампоните и на мен ми мина че може някой от тях да е.
 8. Днес бях в един гараж (англичани) качва се пали няма чукане мести лоста D-P-R няма почукване вика колата си е супер не се чуди къде да си даваш парите. Прибирам се почвам да местя лоста няма нищо на място ако мръдна колата само 20 см напред като включа задна има леко почукване после пак няма нищо като превключвам. Утре мисля да сменя накладките и да разкача селеноидите и ще поогледам откъде точно идва шума.
 9. Явно някой от кутиите го имат излиза като резервна част 🤔
 10. Става въпрос за филтър на ЦРВ 2010 не за Акорд или старото ЦРВ. Аз до колкото знам е в кутията.
 11. Какъв е тоя филтър на снимката 🤔
 12. Утре ще отида до един сервиз да пуснат диагностика и да видя те какво ще кажат по въпроса. Маслото се обновява с масло на хонда 40£ са ми 4л. След сервиза мисля да сваля да почистя селвноидите те мисля че са два на една платформа с 4 пина. Доколкото знам този филтър в кутията се сменя само когато е свалена или 🤔.
 13. Здравей отново проблема който описах има ли вероятност да е от селеноидите (ако ги сваля да ги почистя ) или от изтънели предни накладки 🤔 като обновявах маслото нямаше много стружки по пробката. Това е старото маслото ако може да се прецени от снимката . Проблема е само и единствено при палене и отвреме на време при преминаване от N на R или от P на R.
 14. Благодаря за бързия отговор ще направя още едно опресняване и ако не се подобри ще я върна на пазара някой англичанин да си я оправя.
 15. Здравейте колеги! Да споделя и аз моя проблем с автоматична скоростна кутия ако някой може да помогне с мнение мерси. Проблема е следния при запалване има едно изчаткване и лек удар откъм скоростната кутия придружено с леко виене като на лагер което изчезва след 4-5секунди не го прави при всяко палене. Обновено е маслото с 4л като старото беше между черно с лек розъв отенък.
×