Jump to content

bogomildimov

Фен
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от bogomildimov


  1. На 6.02.2024 г. at 23:23, Contraband написа:

    Ами премиум мисля че са, и едната предна е изпърдяла със сигурност! Къде ги поправят или да търся някой от форума ?

    И моите, които за премиум бяха изпърдели- 2 броя. Взех от морга и ги смених. Мисля дадох10-15 лв на парче. Взех от кола, която не е премиум и там гофрите бяха (са) друг мат'риал. Говорителите  пак са 2 Ома. Свирят уникално!

    Все пак в нас съм с Jamo Concert V и смея да твърдя, че държа да не ми дрънчи музиката!


  2. 1. Публикуваш обява в мобиле.бг за твоята.

    2. Продаваш я и търсиш 2,4 ръчка!

     

    Сега сериозно - може даже и турбина да се сложи, но всичко е въпрос на кинти.

    Какъв е бюджета?

     

    Тука има написано: 

     

    • Нагоре 1
    • Хаха 1

  3. От доста време аз имам "една кофа инструменти" (дори и вакум помпа за климатици) щом ръцете не са отзад.... та по темата... Полирай си фаровете не е нещо сложно! Лупите са еднакви  без значение ляв или десен фар, дясна или лява дирекция!


  4. Ключа дойде днес (за моя изнената). Изненадата бе още по- голяма като го пъхнах в ключалката и отключи. Дистанционото се програмира без никакви проблеми. Само остана да се копира чипа за имобилайзера, но там цените които ми обявиха не ми харесаха (между 80 и 100лв). Та търся ако някой може да го направи на по- нормална цена това обучение. Ако ли не ще си купувам машинка :)

     

    • Харесвам 1

  5. За много години, Колеги!

     

    Въпроса ми е свърза с поръчката от бай Али (aliexpress) на втори ключ и чип. И по точно на колко Mhz работи дистанционното за централното заключване и какъв модел е шпулата (чипа) за имобилайзера. Стигнах до извода, че честотата е 433,92  Mhz и чипа е ID48

     

    Колата е Акорд 2.0 2003г. 

     

    Благодаря предварително за отговорите!


  6. Съвет: Преди да се решиш да сменяш TPS-a замери напрежението на твоя. Напрежението на отворен и на затворен дросел, тъй като компютъра според програмираното напрежение включва празния ход. 

    Другото е сложи мултицета на средна и крайна жичка на TPS-a и провери дали напрежението се изменя плавно .... ако има скокове значи TPS-a е заминал.

    Аз го играх тоя филм и се оказа, че компютъра на моята кола очаква 0.35V на затворен дросел да активира празния ход. Повечето са 0.5V на затворен дросел и 4.5V на отворен.

     

    Та това е ...

    • Нагоре 3
×
×
  • Създай нов...