Jump to content

chapo

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от chapo

  1. Старото не съм го гледал. След като я регистрирах и влезе в сервиза за обслужване. Тъпото е че майстора ми каза, че ще провери какво масло е за кутията и ще сложи. Така и не питах какво е сложил... Сега е чисто и мирише на масло. Човек занимаващ се само с Хонда ме посъветва да направя опресняване (3л) на маслото и мисля да го направя в Бултрако. Павка при теб има ли прибутване на колата когато сменяш на D или R?
  2. Ами, не съм сигурен дали е правила така преди, но наскоро го забелязах. Може би си втълпявам или се панирам нз и аз. Колеги ако някой може да удари едно рамо и да сравним кутиите бих бил много благодарен
  3. Здравейте момчета, имам въпрос за автомата на акорд фейс 2,4. Първо: На студено като е и включа на директна и държа спирачка се чува леко тракане, наподобява работа на дизелов двигател но по тихо. Второ: Когато загрее колата и съм я покарал достатъчно, когато превключвам на D или R се чува някакъв шум като сякаш нещо превключва (това не се чува на студена кола) и има подбутване на колата. От 6 месеца карам марката и от толкова карам автомат. Карах я в Бултрако - "така превключват тези автоматици". Нормално ли е това нещо или да търся майстор за преглед? Благодаря : ))
  4. Хахах Благодаря ти много! Съвсем пресен съм с колата
  5. Здравейте, Запалвам колата с изключен VSA, включвам го и ми изкача един триъгълник с "!". Имам ли проблем или е нормално това. От скоро съм с Honda.
  6. Благодаря ти. Ще проверя как се записва и всички подробности и ще пробвам пак. Имам още едно питане. Опитвам се да свържа телефона с блутута на колата. Но като натисна горната слушалка не се чува нищо от колата. Какво означава това, че нямам такаса опция или нещо не работи по системата?
  7. Здравейте, Новобранец съм с Honda Accord VII Face 2,4. Бихте ли ми казали, дали навигацията ми ще заработи ако запиша нов диск с картата, защото сега ме локализира, но няма карта за нашия район. И може ли да се смени езика на навигацията и на гласа на колата.
  8. Здравейте колеги, За да работи навигацията, диска винаги ли трябва да е вкаран ?
  9. Здравейте, За да работи навигацията, диска всеки път ли ми е нужен ?
  10. Прочетох доста теми в форума. Трябва да е фейс колата. Ето я:
  11. Здравейте момчета и момичета, предстои ми купуване на Accord 2,4 AT. 06.2006. Бих искал да ви помоля да ми помогнете и да кажете, това фейс ли е или не. И навигацията ще работи ли в България Благодаря много !
×
×
  • Създай нов...